Productinformatie op de website

Thijssen

Op zich redelijk makkelijk bestellen, alleen de zoekfunctie is niet altijd even handig.

Bestelgemak, klantvriendelijkheid.

Terugvindbaarheid artikelen zoekwoorden omschrijving

Sol

Slechte ervaring. Zou teruggebeld worden, gebeurde 2x niet. Achteraan moeten bellen. Wordt ontzettend populair gedaan aan de telefoon, vind ik niet professioneel overkomen. Zeker niet als ik een... Slechte ervaring. Zou teruggebeld worden, gebeurde 2x niet. Achteraan moeten bellen. Wordt ontzettend populair gedaan aan de telefoon, vind ik niet professioneel overkomen. Zeker niet als ik een bestelling heb lopen van duizenden euro's verwacht ik daar meer van. Levertijden bleven opschuiven, werd ontkent dat een bepaalde datum met mij was afgestemd. Heel vermoeiend. Contact met vestiging in Gouda was veel fijner en vriendelijker.

Website is duidelijk maar blijkbaar is de voorraad die wordt getoond niet up to date.

Behandel mensen als klanten en niet alsof ik een maatje ben. Kom afspraken over terugbellen na. Zorg dat de voorraad op de site klopt.

van de Velde

Goede ervaring met het bestellen van de spullen. Echter de levering van 6 x Rheinzink HWA-buis 80 mm was totaal niet naar wens de eerste keer. Deze zaten vol deuken en beschadigingen. De dag daarna... Goede ervaring met het bestellen van de spullen. Echter de levering van 6 x Rheinzink HWA-buis 80 mm was totaal niet naar wens de eerste keer. Deze zaten vol deuken en beschadigingen. De dag daarna werden er 6 hele mooie geleverd, dit ging allemaal zonder problemen en dat vind ik ook heel wat waard.

Nijland

Uitstekende service

Klantvriendelijk, top service en snelle service

Michael

van Oord

Bestellen was snel geregeld. En de levering ook zoals beloofd. Vriendelijke en behulpzame bezorger.

Kan niets bedenken. Ging allemaal prima

van Dijk

Goed overleg over de levering, vriendelijk personeel.

Terugkoppeling over bestelling.

Gewoon zo door gaan.

van Duijkeren

Goede hulp.

D. Kievit

Uitstekende service en kwaliteitsproducten.

Dienstverlening en producten.

Een SMS-bericht waar staat aangegeven "WS." zorgt niet echt voor duidelijkheid.

Hoogendijk

Snelle en korrecte service.