Zeer vriendelijk, behulpzaam en weten waar ze over praten
Blijf zo doorgaan
Bestelling via site die in de avond wordt gedaan zou de volgende dag bij een vestiging aanwezig kunnen zijn
Blijf zo doorgaan
Veel voorraad artikelen en kennis van zaken
Goede service, moest aanvankelijk 10 euro extra verzend/ transport kosten betalen maar stond als 100% korting op factuur. Netjes.
Na bestelling online moest ik bellen om het product via een andere vestiging te laten komen. Anders had het via de normale weg langer geduurd dan verwacht. Daarna dus wel supersnel geschakeld, en...
Op de website kun je heel veel vinden. Het is soms wel even zoeken. Maar je kunt eenvoudig bellen met een medewerker die kennis van zaken heeft.
De omschrijving van thermostaten is te gering waar door al snel een verkeerde keuze gemaakt kan worden. Weet ik uit ervaring! Bijvoorbeeld; NEFIT ModuLine 2050, Na 2 maanden nog geen technische...
Goede service
x
x
Duidelijke site. SMS berichtje als het binnen is.
Makkelijk bestellen, en prima service!
alles gaat per e-mail, maar wanneer het product opgehaald kan worden gaat per SMS.Het is misschien handiger als dit ook per email gaat !