8.2/10
Productinformatie op de website

van der Sluiszen

Vakkundig bedrijf die veel verstand hebben bouw kundige installatie

snel geregeld

niet

Willard

Heb je een probleem .in Maarssen proberen ze altijd een oplossing te zoeken. Bestel je materiaal dan hoor je ze niet. Wel als er een gedeelte binnen is gekomen. Ze laten niet weten wanneer de andere... Heb je een probleem .in Maarssen proberen ze altijd een oplossing te zoeken. Bestel je materiaal dan hoor je ze niet. Wel als er een gedeelte binnen is gekomen. Ze laten niet weten wanneer de andere materialen geleverd word. Ik zit nu 1 1/2 maand te wachten op materiaal. Dit moet echt beter.

Als iets te lang duurt na bestellen en je gaat bellen nemen ze gelijk actie

Als ik iets bestel en niet alles is binnen. Laat mij weten wanneer dit binnen is. zo kan ik mijn planning beter maken. En weet mijn klant waar deze aan toe is

Richard

Twee keer 3-wegklep voor NEFIT ketel besteld en bij levering waren uit beide verpakkingen de twee standaard bijgeleverde 3-wegklepsleutels verwijderd. Verpakkingen waren geopend (nietje... Twee keer 3-wegklep voor NEFIT ketel besteld en bij levering waren uit beide verpakkingen de twee standaard bijgeleverde 3-wegklepsleutels verwijderd. Verpakkingen waren geopend (nietje losgetrokken). Ik moest er zelf naar vragen en aandringen om er toch een mee te krijgen.

van Putten

Goede servers en vriendelijke mensen

van den Berg

Goed en vlot

van Aggele

Spullen online besteld bericht gekregen toen spullen klaar lagen opgehaald paar tips gekregen over de spullen zeer vruendelijk personeel

Jeroen

Bereikbaar (zowel telefonisch als fysiek in Corona tijd), prima assortiment, kundige mensen.

Kennis, bereidheid om bestelling net ff wat sneller op te pakken (was iets vertellen te bestellen en moest anders nog een dag wachten).

Nvt

Michel

Prima geregeld

Eenvoudig te bestellen via website

Nvt

van Heerd

Correct, meedenkend, prettig. Alle lof.

Zoals aangegeven

Meer korting

DC

Levering was snel en compleet. Goede website, uitgebreid assortiment, concurrerende prijzen.

Breed assortiment, goede prijzen, vriendelijk en competent advies in sommige vestigingen. Prima website. Klantenservice is goed bereikbaar

Vriendelijkere en competentere medewerkers in deel vd vestigingen. betere telefonische bereikbaarheid vestigingen. (ze bellen netjes terug!).