Productinformatie op de website

Andela

Vriendelijk en snel geholpen zowel aan de telefoon als met het bezorgen, gewoon keurig allemaal 👍🏼👍🏼

Verstand van de producten vriendelijk en toch correct

Snel

Deskundig,snel en goed.

de Meulmeester

Eerste indruk, prima. Ervaring van anderen gehoord, prima. Zoeken op website en bestellen en betalen, ook prima. Afleveren, 😨 flink in de min. Ik zou een mail krijgen als ik hem kon afhalen.... Eerste indruk, prima. Ervaring van anderen gehoord, prima. Zoeken op website en bestellen en betalen, ook prima. Afleveren, 😨 flink in de min. Ik zou een mail krijgen als ik hem kon afhalen. Volgens de site was hij in voorraad. Na bijna twee weken zelf maar eens gebeld, blijkt hij gewoon in voorraad te zijn en kon ik er zo omkomen. Slechte communicatie.🤔

Zie bovenstaand relaas.

Ross

Altijd goed,bestellen en 2 dagen later ophalen

snelle levering

Melissa

Twee radiatoren besteld die niet op voorraad waren. Ze hebben mij meteen gemaild om te laten weten dat ze besteld waren en dat ze mij zouden mailen wanneer de bestelling klaarligt. Bij afhaling werd... Twee radiatoren besteld die niet op voorraad waren. Ze hebben mij meteen gemaild om te laten weten dat ze besteld waren en dat ze mij zouden mailen wanneer de bestelling klaarligt. Bij afhaling werd de bestelling netjes klaargelegd en konden we snel weer vertrekken. De prijs was ook heel goed, in vergelijking met andere winkels.

Contact met de klant - goede prijs

Riemens

Radiator online besteld.

Medewerker dacht mee over mee te leveren koppelingen, erg prettig.

Stroo

Prima, snelle reactie via webshop en meedenken medewerker.

Snelle levering en meedenken.

Geen :)

GroenierNautical

Prima service, kundig personeel

Waltmans

Nette verkopers

Goede voorraad

Rookgasmaterialen voor pelletkachel veel te duur

Aad

Prima!