Productinformatie op de website

Top

van Maanen

Bestelling lag keurig klaar

Gemak website en webbestelling

Deze vragenlijst, ik snap het niet, maar elke webwinkel doet dit. Wordt erg veel.

Jor

Snelheid

Bos

Ik heb mijn bestelling gedaan via de website.de gegeven info over de producten (mijn geval radiatoren ) was duidelijk en overzichtelijk ook de tips voor eventuele extra benodigde spullen werd... Ik heb mijn bestelling gedaan via de website.de gegeven info over de producten (mijn geval radiatoren ) was duidelijk en overzichtelijk ook de tips voor eventuele extra benodigde spullen werd gewaardeerd.de dag voor de aangegeven lever datum ben ik gecontact door een transport medewerker voor het doorgeven van het definitive tijdslot waarin ik de bestelling kon verwachten overal ben ik dus erg tevreden met de service die ik heb ontvangen

Duidelijke info, goede prijs/product verhouding,snelle bezorging, duidelijke levertijden

De filter opties voor de verschillen lever opties van de radiatoren Zouden nog wel wat overzichtelijker kunnen

Spant

Internetbestelling vlot afgehandeld

Martin Hartog Installatie

Toppers zijn het bij de filialen waar ik kom. prima magazijn kan ik zelf minder in voorraad nemen

prima houden zo ik heb geen idee wat beter kan

weet ik niet

Petra

Heel fijn bedrijf goed geregeld!!

Goede snelle levering. Vriendelijke mensen!!

Geen!!

warmerdam

Niets dan lof

snelle accurate levering

Geldhof

Bestelling gedaan eind van de dag, volgende dag in de ochtend al een bericht dat de bestelling klaar lag. Top dus.

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, goede service, snelle reactie