8.2/10
Productinformatie op de website

van Moorsel

Geen opmerkingen

Alici

Duidelijke bestel proces, goede communicatie. Personeel behulpzaam en vriendelijk.

Duidelijke en klantgericht.

Zeer lange wachttijden aan de balie, 30 minuten wachten is geen uitzondering. Meer bezetting is wenselijk.

Roel

Produkten en service waren precies zoals verwacht

Vriendelijke hulp en snelle levering

Niets serieus wat ik me kan bedenken

van der Vleuten

Radiator met toebehoren on line besteld. diezelfde dag nog telefonisch contact gehad met betrekking tot datum en tijdstip levering. Vracht was keurig op tijd!

snelle reactie en levering, top

La Chapelle

Al 20 jaar ben ik tot volle tevredenheid klant bij Warmteservice. De geleverde artikelen zijn goed, de prijzen zijn scherp en de service aan de balie is perfect. Altijd een goed advies en hulp bij... Al 20 jaar ben ik tot volle tevredenheid klant bij Warmteservice. De geleverde artikelen zijn goed, de prijzen zijn scherp en de service aan de balie is perfect. Altijd een goed advies en hulp bij het uitzoeken van onderdelen.

Zoals genoemd bij vraag 1

Engels

Netjes geleverd alleen chauffeur zou bellen van tevoren en dat was niet gebeurd, dus heeft 5 minuten moeten wachten omdat ik van t werk moest komen.

Mailtje met tijdvak over levering week nogal af er stond tussen 11 en 1300 maar was uiteindelijk 1430 of zo

van Veghel

Vakkundig personeel en prima service, afspraken worden nagekomen.

Bijna alles snel leverbaar

Vanwege succes telefonisch af en toe lastig bereikbaar

Meulman

Snelle levering, goede website

Berend

Kennis van zake en altijd proberen om een oplossing te bieden. perfect!

zoeken naar alternatieven als een product niet leverbaar is. erg goede kennis van de producten die in de markt beschikbaar zijn.

iets meer updates over status bestelling zou fijn zijn.

Zeelen

Goede service en kennis van zaken

Vriendelijk. Verstand van elk onderwerp in dit vakgebied.altijd bereid voor het oplossen van een probleem.