Productinformatie op de website

J Moorlag

Is goed.
Helaas werkt de knop om de omschakeling van douche naar kraan niet.

after sale - stuur maar een mailtje dan kunnen we met de fabriek overleggen wat er aan de kraan mankeert

zie boven

Rick

Hetzelfde besteld als vorige keer maar nu voor het andere toilet. zeer eenvoudig te bestellen, makkelijk afrekenen en binnen enkele dagen binnen. top service en snel geregeld. goed op de hoogte... Hetzelfde besteld als vorige keer maar nu voor het andere toilet. zeer eenvoudig te bestellen, makkelijk afrekenen en binnen enkele dagen binnen. top service en snel geregeld. goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en verzending.

eenvoudig bestellen en betalen, snel geleverd , goede informatievoorziening

geen idee... geen klachten

Timo

Prima service

Duidelijkheid over de status van de bestelling

Wittens

Supersnelle levering

Janssen

Wij waren op zoek naar een onderdeel voor een buitenkraan. Dit was echter niet meer leverbaar, maar wij zijn heel goed geadviseerd over een alternatief. Dit besteld en snel geleverd gekregen.

Goed advies en snelle levering.

nvt

Ab

Geleverd zoals aangegeven bij plaatsen van bestelling. Product zoals beschreven.

Goede prijs, levering zoals aangegeven dus verstoord je planning niet.

Informatie op website is in veel gevallen ‘nog niet beschikbaar’.Wellicht een link naar de product info van de fabrikant? Nu moet ik dit regelmatig zelf weer zoeken via andere sites.

Pascal

Altijd weer goed advies

Advies en leveringsprogramma

Pjotr

Ik had in eerste instantie NIET in de gaten dat, i.v.m. het gewicht van de bestelling, de zending in een 2-tal porties geleverd zou worden . . maar gelukkig kwam alles (dankzij de GEWELDIGE... Ik had in eerste instantie NIET in de gaten dat, i.v.m. het gewicht van de bestelling, de zending in een 2-tal porties geleverd zou worden . . maar gelukkig kwam alles (dankzij de GEWELDIGE verpakking van de toiletpot) al het bestelde heel aan :-))

Klantgerichtheid en een duidelijke site

Een goed team nooit wisselen . . .

Van Dijck

Op tijd afgeleverd met de juiste producten

welting

Klantvriendelijk