Productinformatie op de website

van der Salm

Prima, goed meedenkend.

Hans

Zeer goed

Goede communicatie, vlotte levering en makkelijk en.klantvriendelijk bij afhalen

Kivrakdal

Goed gericht maatwerk cq service

Werknemers zijn vakbekwaam en klantvriendelijk.

Soms komen er Klanten (atechnische mensen) begrijp dat warmteservice iedereen wil helpen, maar sta je als vakman te ergeren als het druk is....tja wat kunnen jullie er aan doen. Het zou een stuk... Soms komen er Klanten (atechnische mensen) begrijp dat warmteservice iedereen wil helpen, maar sta je als vakman te ergeren als het druk is....tja wat kunnen jullie er aan doen. Het zou een stuk schelen als klanten advies en bestellingen via Web zouden kunnen doen en materiaal op locatie afhalen, ze hoeven dan alleen af te rekenen.

Berg

Wij zijn op aanraden in de winkel geweest, hier hadden wij het gevoel dat ons het meest dure product werd aangesmeerd. Vervolgens hebben wij toch online een bestelling gedaan, deze bestelling was... Wij zijn op aanraden in de winkel geweest, hier hadden wij het gevoel dat ons het meest dure product werd aangesmeerd. Vervolgens hebben wij toch online een bestelling gedaan, deze bestelling was niet binnen een paar dagen binnen, zoals op de website werd beloofd. Mij is telefonisch aangeven dat het laatste onderdeel op donderdag geleverd zou worden (8 dagen na besteldatum), echter was dit er de maandag erop bij het afhalen nog niet.

Heldere website.

Zie eerder beantwoorde vraag.

van Weesel

after sales nog niet nodig gehad.

Rob

Online besteld, in Leiden afgehaald. Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Bij bestellen op de site ook een stukje “klanten bestelde ook” om aanverwante producten makkelijker te kunnen vinden. Maar dit is vooral voor leken als ik.

Zirkzee

Service is top

Super klantvriendelijk, snelle service en goede prijzen

Eigenlijk geen

Vlug

Aankoop LED lampen en dimmers

Beijersbergen

Al 17 jaar goed.

Service is het belangrijkste punt

Meer aanbod kunnen leveren van andere merken/leverancier.