Productinformatie op de website

Bolt

Prima geholpen door de helpdesk bij het bestellen. Levering binnen 2 dagen. Top service!

De chat op de website en het contact met de chat via de mail.

Heb ik op dit moment niet.

Op de Vries

Bestelling altijd perfect in orde

Snel accuraat en zeer klantvriendelijk

van Houten

Bijl

Goede service. Wel werden ipv 6 x 15 kg 4 x 25 kg geleverd. Voor mij te zwaar om te tillen. Gelukkig was er een zeer vriendelijke transporteur die de zakken voor me naar binnen heeft gedragen.

Communicatie inz andere besteleenheid

Koers

Veel afhaal punten

Geen opmerkingen

Mijdendorp

Goede communicatie met betrekking tot status bestellingen. Attent personeel

Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede service

Favre

Prima site

Vriendelijkheid bezorger

Ik heb geen verbeterpunten tot nu toe...

Munster

Bestellen ging makkelijk via webshop. Bestelling was binnen de afgesproken tijd op de vestiging af te halen. Afhalen zelf duurde wat langer ivm wachttijd op andere klanten die in de winkel stonden.... Bestellen ging makkelijk via webshop. Bestelling was binnen de afgesproken tijd op de vestiging af te halen. Afhalen zelf duurde wat langer ivm wachttijd op andere klanten die in de winkel stonden. Er stonden 2 mensen achter de balie. De winkel telde op het moment dat ik er was 4 andere klanten. Was wel op een zaterdagmiddag.

snelheid afhandelen bestelling. Afhalen op de vestiging.

Misschien een apart iets voor bestellingen afhalen. Omdat andere klanten met vragen vaak erg veel tijd in beslag nemen voor iemand die alleen iets komt ophalen. Dit is dan puur vanuit mijn positie.... Misschien een apart iets voor bestellingen afhalen. Omdat andere klanten met vragen vaak erg veel tijd in beslag nemen voor iemand die alleen iets komt ophalen. Dit is dan puur vanuit mijn positie. Ik kan me voorstellen dat iemand met vragen het erg prettig vind dat er veel tijd voor hem/haar wordt gemaakt.

Bart

Ik heb de Honeywell Evo in maart besteld en nu in september nog kunnen retourneren. Dit in tegenstelling tot de voorwaarden. Echt super klantvriendelijk ik kom de volgende keer weer!!

Service en informatie

Kloosterman