Productinformatie op de website

Arends

Goede ervaring

Roestenberg

Erg tevreden m.b.t. Klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding, advies en snelle levering. Kleine minpuntjes; moeilijk telefonisch te bereiken en vaak lang wachten in de winkel!

zie eerste vraag

zie eerste vraag

van Laarhoven

Mooi goed product. Wel levertijd langer als aangegeven

Prijs kwaliteit

Beter informatie betreft levertijd

van Schie

Ik had de bestelling geplaatst en betaald. Daarvan kreeg ik meteen een bevestiging. Daarna gebeurde er niets..... Uiteindelijk had ik, na enige moeite, een medewerker aan de telefoon die me vertelde... Ik had de bestelling geplaatst en betaald. Daarvan kreeg ik meteen een bevestiging. Daarna gebeurde er niets..... Uiteindelijk had ik, na enige moeite, een medewerker aan de telefoon die me vertelde dat mijn bestelde artikelen helaas niet meer voorradig waren. Dat was nog wel op de dag dat ik ze bestelde..... Uiteindelijk werden mijn artikelen bijna 3 weken later geleverd. Ik moest ook nog eens € 3,05 bijbetalen, omdat het uit een ander filiaal kwam. Echt belachelijk.

Monteiro Lopes

Goede service, alleen altijd druk ondanks de bezetting

Zie veld 1

Zie veld 1

Verhoeven

Prima geholpen en op de hoogte behouden van de levertijden

Kennis en terugkoppeling

Hendrikx

Prima.

Gewoon op alle punten goed

Bosma

Dit is een bedrijf dat probleemloos een stapje verdergaat en behulpzaam een oplossing weet te vinden. Super service

Wat nog

Echt geen

Simon

Breed assortiment maar de service is niet wat je verwacht

Het assortiment

In de winkel hebben ze bij elke bestelling eerst de verkeerde spullen gepakt. De jongen daar leest niet goed en pakt dan het verkeerde. Het duurt lang voor een online bestelling kan worden... In de winkel hebben ze bij elke bestelling eerst de verkeerde spullen gepakt. De jongen daar leest niet goed en pakt dan het verkeerde. Het duurt lang voor een online bestelling kan worden afgehaald. Bij toolstation hebben ze binnen een kwartier je spullen klaar staan bij de Warmteservice zijn ze daar nog lang niet

Ziel

Denken goed mee en hebben kennis van zaken.

Kennis van de mensen

Online bestellingen liggen veelal niet binnen de gestelde werkdagen in de winkel. Op zich geen probleem als communicatie over orderstatus meldt dat product vertraagd is.