Productinformatie op de website

Custers

Heel goed.

Klantvriendelijk

Goed en kundig geholpen

Super vriendelijke kundige medewerker in Weert. Ruud is een topper.

Direct bevestigen wanneer de order binnen wordt verwacht. Nu op zaterdag besteld en de donderdag erna eens gebeld of ik de bestelling al op kon halen. In de tussentijd helemaal geen info gekregen.... Direct bevestigen wanneer de order binnen wordt verwacht. Nu op zaterdag besteld en de donderdag erna eens gebeld of ik de bestelling al op kon halen. In de tussentijd helemaal geen info gekregen. Dat kan echt wel beter.....

Nouwen

Goed. Kraan besteld maar deze bleek na montage te lekken uit de kraan zelf. Contact opgenomen met Warmteservice en ze deden goed meedenken na een evt oplossing. Uiteindelijk de kraan zonder... Goed. Kraan besteld maar deze bleek na montage te lekken uit de kraan zelf. Contact opgenomen met Warmteservice en ze deden goed meedenken na een evt oplossing. Uiteindelijk de kraan zonder problemen kunnen ruilen en deze kraan is wel goed.

Snel afgehandeld en meegedacht met oplossingen.

Niks op aan te merken

Seevens

Zeer goed !

Gewoon goed houden zo

Voorraad notificatie website

van Els

Gemakkelijk online bestellen en na bericht ( snel ) staat het klaar in de winkel.

Krauthausen

Het was voor ons de eerste keer dat we contact hadden en zijn zeer tevreden.

Zou er geen weten.

Kirkels

Makkelijk kunnen bestellen, zeer scherpe prijs en snelle levering. Kom zeker nog eens terug.

Bestel proces

Henk

Prima, goed advies en snel geholpen

Breed assortiment, service en advies

Bij bestelde producten of onderdelen aanverwante onderdelen of toebehoren tonen bijv leidingen met koppelingen m’n voor particulieren erg handig

Driessen

Top

Joosten

Nog geen ervaring was mijn eerste aankoop.

Na telefonisch contact goed geholpen.