Productinformatie op de website

Herberts

Snel contact mbt levertijd.

Kraan

Schadron.

Goed geholpen!

Hukker

(Bewerkt)

Na contact met de klantenservice is de retour zending soepel verlopen

Zoeken contact in geval van problemen of miscommunicatie.

Zie comments

Burgers

Goed snel en correct

Snel goed en correct

Meer info op de site en/of alternatieve aanreiken (ATAG One gekocht)

te Boekhorst

Goede service en snelle levering.

Alles is goed geregeld.

Lubbers

Goede website, makkelijk bestellen, goed productaanbod tegen redelijke prijzen. Accurate en snelle telefonische opvolging door de medewerkers met extra informatievoorziening t.a.v. bv levertijd of... Goede website, makkelijk bestellen, goed productaanbod tegen redelijke prijzen. Accurate en snelle telefonische opvolging door de medewerkers met extra informatievoorziening t.a.v. bv levertijd of bij vragen van hun kant over bestelling

Al genoemd in eerste commentaar

Schepers

Bestelling stond snel klaar !

Verloop bestelling weergeven.Zoals bij websites waar je via track en trace de order kunt volgen.

Lenderink

Prima hulp, deskundig.

Middelkoop

Bestelling was correct klaargemaakt. Ben gebeld dat de bezorger onderweg was. Er werd aangebeld de bezorger was er. Of ik even kon helpen. Een doos met de boiler 50 liter en een klein doosje met... Bestelling was correct klaargemaakt. Ben gebeld dat de bezorger onderweg was. Er werd aangebeld de bezorger was er. Of ik even kon helpen. Een doos met de boiler 50 liter en een klein doosje met koppelingen. Op het adres dat twee etages heeft, is een lift. Ik ben in de zeventig. Ik heb het zelf naar boven gebracht zonder hulp. Dit is wat Warmteservice bedoeld met service? Het zal weinig indruk maken maar ik ben erg teleurgesteld. Voor de fout geleverde aansluit slangen moest ik zelf maar rijden want voor twee slangen deed hij dat niet.. jammer.

De spullen die geleverd zijn zijn goed

Klantgericht denken en handelen!!.Training medewerkers Selectie medewerkers