8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

van Vugt

Duidelijke website snelle afhandeling

Groot assortiment snelle levering goede bezorgdienst

bvd.

Clerx

Vriendelijke en altijd een professioneel advies.

Snelle en juiste levering

van der Heijden

Productkennis

Kan iets vriendelijker

van den Bogaard

Vlotte en vriendelijke service.

Vriendelijk en deskundig advies.

Communicatie over binnenkomen bestelling.

Meerbach

Telefonisch kontakt over levering met Anne was prima.

Zie vorige opmerking..

Zou bericht krijgen over de levering maar heb zelf moeten bellen wanneer terwijl ketel op voorraad was. Maar daarna ging het snel.

Vroomen

Prima service

Duidelijke info op website

Toch wel een tijdje moeten wachten tot ik wist of er iets in behandeling was genomen en had geen idee wanneer ik het product kon verwachten

Pet

De vestiging in Helmond heeft een super service zijn deskundig en besteden ook tijd voor kleine onderdelen. Ook denken ze mee in oplossingen.

Aandacht voor je probleem. Denken oplossingsgericht.

GEEN.

Van Der Putten

Op 10 nov 's avonds heb ik een zwarte ventilatorunit besteld die zoals op de site vermeld wordt binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. Na enkele dagen heb ik geïnformeerd of de zending binnen was... Op 10 nov 's avonds heb ik een zwarte ventilatorunit besteld die zoals op de site vermeld wordt binnen 2 werkdagen geleverd zou worden. Na enkele dagen heb ik geïnformeerd of de zending binnen was maar dat was nog niet het geval. De volgende dagen enkele keren gebeld, maar geen unit. Op 16 nov werd de unit geleverd, maar het bleek een witte (ondanks de beschrijving op de leverbon dat het een zwarte zou zijn). De medewerker veronschuldigde zich en bestelde meteen een nieuwe. Ik hoop dat de unit 22 nov geleverd wordt, maar dat moet ik nog afwachten.

Als op de site wordt beloofd dat het product in 2 dagen geleverd wordt, moet het binnen 4 a 5 dagen toch wel gelukt, zijn anders kun je die belofte beter niet doen. Als het na 11 dagen nog niet... Als op de site wordt beloofd dat het product in 2 dagen geleverd wordt, moet het binnen 4 a 5 dagen toch wel gelukt, zijn anders kun je die belofte beter niet doen. Als het na 11 dagen nog niet binnen is verdient dat niet de schoonheidsprijs.