Productinformatie op de website

vd Burg

Uitstekende ervaring

Wat meer foto's bij artikelen plaatsen scheelt een hoop telefoontjes

Schoenmaker

Bruinink

Goede ervaring

Er werd zelfs gevraagd of de radiator in de auto gelegd moest worden +++ altijd goede service in de winkel (naaldwijk)

Onduidelijk wanneer order in de winkel ligt. Dit weet je pas wanneer het er daadwerkelijk ligt

Sleegers

Goede ervaring

De klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid was uitstekend.

Ik had de spullen expres (vlak) voor de kerstvakantie besteld om deze in de tweede week vd kerstvakantie te gaan monteren. alles was op voorraad en volgende dag uitleverbaar, maar ik werd... Ik had de spullen expres (vlak) voor de kerstvakantie besteld om deze in de tweede week vd kerstvakantie te gaan monteren. alles was op voorraad en volgende dag uitleverbaar, maar ik werd gebeld dat ik de spullen niet eerder dan na de kerstvakantie kon komen ophalen. Dit vond ik wel een teleurstelling.
Helaas realiseerde ik mij thuis pas dat ik een witte mastgoot had meegekregen ipv een grijze. Maar wèl weer een grijze HWA-buis. De witte goot vind ik eigenlijk wel mooier, maar de grijze buis past er niet bij; deze zal ik vh weekend om gaan ruilen.

Halkes

Goede ervaring

Ik kreeg heel snel door dat het klaarstond, ik zou het ophalen.

Toen ik het op kwam halen, moest het nog opgezocht worden. Het waren maar 2 artikelen dus dat ging wel snel. Maar als het veel meer was geweest was ik er niet blij van geworden.

Broekhart

van der Helm

Loomans

Redelijke ervaring

Professionele website met goede chatfunctie, concurrerende prijzen

Levering zelf is prima maar via POST-NL is een ramp.Graag zelf blijven bezorgen of een andere bezorgdienst vinden

van Duijvenboden

Redelijke ervaring

Haarmans

Uitstekende ervaring

Mijn wifi-verbinding was niet helemaal in orde, daarom ging de installatie niet goed. Ik kreeg foutmeldingen waar ik niets mee kon (“onverwachte fout”). Uiteindelijk lukte het wel na het in... Mijn wifi-verbinding was niet helemaal in orde, daarom ging de installatie niet goed. Ik kreeg foutmeldingen waar ik niets mee kon (“onverwachte fout”). Uiteindelijk lukte het wel na het in orde maken van de wifi-verbinding. Een van de youtube-filmpjes bracht me op het goede spoor.