8.2/10
Productinformatie op de website

Hensbergen

Groot assortiment, vriendelijk en vakkundig personeel

Goede kwaliteit, meedenken en adviseren door personeel, goede service bij retourneren product

Geen, ga zo door

koper

Snel geleverd voor nette prijs

Edwin

Uitstekend, prima materialen en vriendelijke levering.

Rob

Hulp via site gehad,zeer vlot en vakkundig. Bestelling snel binnen. Gister nog een onderdeel gewisseld wat best lastig was, maar kwamen met een super oplossing

Betrouwbaar en kwaliteit

Goeie ervaring en klant vriendelijk

Snelle levering en mee denkend

Onbekend

Prima, zelfs bij telefonisch overleg werd er meegedacht.

Meedenken met de klant en niet goed, dan bestellen we gewoon een ander artikel.

Gewoon zo doorgaan!

John

Bestelling via de website geplaatst en betaald. (weekend) De eerstvolgende werkdag, maandag, 's ochtends vroeg al meteen gebeld voor het inplannen van een afspraak. Levering volgens afspraak. Extra... Bestelling via de website geplaatst en betaald. (weekend) De eerstvolgende werkdag, maandag, 's ochtends vroeg al meteen gebeld voor het inplannen van een afspraak. Levering volgens afspraak. Extra dank nog voor de medewerker die het apparaat af kwam leveren. Hij heeft nog geholpen om het in huis te krijgen. Gewicht is aanzienlijk, en aangezien mijn vriendin alleen thuis was voor ontvangst, en zij dit gewicht niet kon tillen, onze dank!

Extra geboden hulp door bezorgmedewerker!

Michael K.

Een Daalderop boiler online besteld, vanwege prima prijs en directe beschikbaarheid (op slechts één locatie in het land) om direct op te halen. Toen ik conform afspraak verscheen, bleek de boiler... Een Daalderop boiler online besteld, vanwege prima prijs en directe beschikbaarheid (op slechts één locatie in het land) om direct op te halen. Toen ik conform afspraak verscheen, bleek de boiler niet aanwezig op de betreffende locatie (190 km van mijn huis). Dus: GROOT PROBLEEM !!! Echter: uitstekende oplossing door Warmteservice voorgesteld en geregeld. De betreffende boiler is de volgende ochtend op de locatie bij mij in de buurt geleverd, op kosten van Warmteservice. Met excuses erbij. Het is dus eigenlijk helemaal fout gegaan, toch ben ik een tevreden klant na deze eerste ervaring met Warmteservice!

goede prijzen en -assortiment, goede website. Landelijk netwerk en blijkbaar een prima samenwerking tussen de verschillende locaties.Dit laatste punt is ONDERSCHEIDEND !!! Het systeem van de klant... goede prijzen en -assortiment, goede website. Landelijk netwerk en blijkbaar een prima samenwerking tussen de verschillende locaties.Dit laatste punt is ONDERSCHEIDEND !!! Het systeem van de klant terugbellen werkt fijn.

De (gratis) levering van 3 weken is veel te lang, dit is geen competitieve offerte.

Jacobs

Goede snelle service

Rijnbeek

Prima. Goed advies, eenvoudig bestellen en snelle levering. Moest alleen wel lang wachten bij het afhalen in Maarssen, terwijl het niet druk was. Er loopt wel veel personeel achter de balie, maar... Prima. Goed advies, eenvoudig bestellen en snelle levering. Moest alleen wel lang wachten bij het afhalen in Maarssen, terwijl het niet druk was. Er loopt wel veel personeel achter de balie, maar die waren druk bezig met andere dingen (hebben waarschijnlijk geen baliedienst). Ik kan me wel voorstellen dat klanten denken: halloo ben ik in beeld?

Zie eerdere tekst

Klantenbalie duidelijker afscheiden van magazijn/voorraad/backoffice