Productinformatie op de website

van Komen

S avonds besteld volgende dag geleverd

ter Wisscha

Heel goed en vriendelijk

Je keurig aan de balie geholpen en de 1,5 meter is goed aangegeven. De radiator werd keurig in mijn auto gezet hulde voor de medewerkers.

Bus

Prima ervaring, bestelde spullen waren snel in huis

Alles was prima, echt goede snelheid

Nog geen min punten meegemaakt

JanKoi

Vlotte levering en conform afspraak

Gemak selectie benodigde apparatuur

Nog lagere bezorgkosten

Saentech Loodgietersbedrijf

- Top Service hele goede medewerkers..

- Je kan voor alles terecht.. Jongens denken altijd mee en hebben altijd een oplossing.

p. van Kessel

Email om 22.00 uur geplaatst wand closet van Villroy en Boch, tien minuten erna ging de telefoon. Artikel kon niet op korte termijn worden geleverd, 28 dagen levertijd. Ik kon het artikel direct... Email om 22.00 uur geplaatst wand closet van Villroy en Boch, tien minuten erna ging de telefoon. Artikel kon niet op korte termijn worden geleverd, 28 dagen levertijd. Ik kon het artikel direct annuleren. Afgesproken om de volgende dag terug te bellen om een ander artikel uit te zoeken, wat deed die medewerker moeilijk, ik had maar direct moeten annuleren en kon mij niet zeggen of het andere artikel direct leverbaar was het koste ook nog eens €20,00 duurder.Ik moest dat artikel maar invullen dan konden zij zien of dat artikel op voorraad was.Dit was ik van warmteservice niet gewend na al mijn cv ketels die ik bij jullie heb gekocht de afgelopen jaren en ben naar de concurrent gegaan die mij het andere artikel V

Verkoper/magazijn medewerker Zaandam avonds top.

Magazijn bediende Zaandam morgens dit ben ik niet gewend, hierdoor loop ik naar de concurrent die binnen twee dagen kan leveren. Ik woon in Roermond dus ik moet naar Weert maar daar ben ik altijd... Magazijn bediende Zaandam morgens dit ben ik niet gewend, hierdoor loop ik naar de concurrent die binnen twee dagen kan leveren. Ik woon in Roermond dus ik moet naar Weert maar daar ben ik altijd goed behandelt.Maar nu kijk ik toch eerst even verder voor ik iets bestel.

denneboom

Super positief

Westeneng

Ben zeer tevreden met de mannen in Zaandam en krommenie. goede feedback prima in orde.

ben ronduit tevreden over warmteservice.

geen ideeën.

The Bearded Plumber°

I have been using Warmteservice since 2016, when I started trading as The Bearded Heating Co°. The service from Larry Smit

Great customer service and overall product stock

Can't really think of any

Linda

Uitstekende ervaring