8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

M

Vriendelijke en vakkundige mensen. Samen hebben we een heel vloerverwarmingsplan doorgesproken. Ik ben goed geadviseerd over de benodigde onderdelen. Vloerverwarming zelf gelegd en werkt perfect.

Vriendelijk, vakkundig, snel, contact met producenten voor nog meer advies.

Algemene klanten service is wat minder kundig. Langsgaan bij een filiaal werkt beter.

RIProduce

Vriendelijk, vakbekwaam en servicegerichte mensen.

van Heck

Ruim assortiment, goede prijs / kwaliteit

Ruim assortiment, volop keuze

-/-

Breur

Mijn ervaring is tweeledig. 1- slecht aangezien er geen terugkoppeling was over de lange levertijd van mijn artikel ondanks dat er op de site 2-4 werkdagen stand. 2- Goed na telefonisch contact van... Mijn ervaring is tweeledig. 1- slecht aangezien er geen terugkoppeling was over de lange levertijd van mijn artikel ondanks dat er op de site 2-4 werkdagen stand. 2- Goed na telefonisch contact van mijn zijde is dit geregeld via een andere leverancier en kon ik hem dezelfde dag nog ophalen.

makkelijk bestellen, behulpzame baliemedewerkers

zorg dat de levertijden kloppen op de site. in mijn geval stond er 2-4 werkdagen en na telefonisch contact bleek dit week 4 2021 te worden.

Krieger

Zeer prettig

Vriendelijk personeel en meedenken met de klant

Ik had online besteld gezegd dat ik het die en die tijd kwam halen stond het niet klaar maar was wel snel gepakt ook zou er een soort snelbalie Moeten zijn om bestellingen op te halen want soms... Ik had online besteld gezegd dat ik het die en die tijd kwam halen stond het niet klaar maar was wel snel gepakt ook zou er een soort snelbalie Moeten zijn om bestellingen op te halen want soms moet je lang wachten voor je aan de beurt ben

van Nispen

Snelle service, goede prijs en klantvriendelijk

Scholten

Bedrijf doet wat ze zeggen/beloven. De uitvoering is zeer klantvriendelijk. Bij een bestelling wordt op een prettige manier nagevraagd of je bestelling volledig was en wordt overlegd over de... Bedrijf doet wat ze zeggen/beloven. De uitvoering is zeer klantvriendelijk. Bij een bestelling wordt op een prettige manier nagevraagd of je bestelling volledig was en wordt overlegd over de besteltijd. Prima.

Kranendonk

De heren achter de Balie zijn zeer vriendelijk en goed aanspreekbaar en heel erg behulpzaam ! ik geef ze een Tien

alles !!!!

Niets !!!! blijven zo

john

Prima, veel vakkennis aanwezig en tijd voor advies

Dam

Zeer snelle service, vriendelijk personeel. Goed bereikbaar.

Website overzichtelijk, goede informatie Gemakkelijk bestellen