Productinformatie op de website

van Santen

Goede website met duidelijke info waar ik naar zocht. De bestelling ging vlot en makkelijk. Prijstechnisch zijn jullie geweldig concurrerend. Bestelling was snel gedaan en levering super vlot.

Snelle levering. Groot en compleet aanbod. Ik werd na de bestelling nog gebeld of een artikel juist was ivm toepassing voor een warmtepomp. Dat zie je niet overal. Top en compliment!

van der Meulen

Elzenga

Nou, gaat ie. De kennis van zaken is erg hoog, de hulp middels chatbox is erg fijn en accuraat. ook wordt er contact opgenomen om en bstelling beter aan te passen, super! Levering is gewoon 100... Nou, gaat ie. De kennis van zaken is erg hoog, de hulp middels chatbox is erg fijn en accuraat. ook wordt er contact opgenomen om en bstelling beter aan te passen, super! Levering is gewoon 100 punten, snel en met belservice. Wat kan je nou verbeteren hier aan? waterdichte superservice, heel blij met jullie.

Op de site heb ik wel eens moeite extra om een produkt te vinden omdat de woord omschrijving exact moet zijn en ik weet niet altijd de correcte benaming. Zorgt wel eens voor vertraging maar de... Op de site heb ik wel eens moeite extra om een produkt te vinden omdat de woord omschrijving exact moet zijn en ik weet niet altijd de correcte benaming. Zorgt wel eens voor vertraging maar de chatbox lost dit prima op!

Dotinga

Gewoon goed geleverd

Plantenga

Top

Jaap

Wij hebben zeer zeker prima ervaringen met warmteservice Leeuwarden. De levertijd van de kranen was lang maar dit lag aan een gebrek aan grondstoffen bij Hans Grohe.

Het op de hoogte houden van de bestelling, regelmatig een belletje

Kijken of andere filialen het wel op voorraad heeft, hier kwam ik zelf achter. Gewoon een tip

Wassens

Alles keurig geleverd na een belletje van jullie kant

Pafforaad

Goede ervaring met uw bedrijf

sterke punten: erg ruim assortiment soms iets te weinig product beschrijving betreffende bv afmeting van onderdelemen

yep

niet

Palma

Goed en snel geleverd ,ben zeer tevreden daarom heb ik al vele bestellingen gedaan.

snel