Productinformatie op de website

Wemer

Duidelijk

Braaksma

Denken met je mee

Komen als nodig je met oplossingen als er iets niet leverbaar is of een poos kan duren

de Roos

Top bedrijf super service ?

Klant vriendelijk, super service

Wagemakers

Bestelde spullen zijn altijd op tijd geleverd, ze houden zich daarbij netjes aan hun afspraken en denken mee bij eventuele problemen. Ik heb tot nu toe alleen maar positieve dingen te vertellen over... Bestelde spullen zijn altijd op tijd geleverd, ze houden zich daarbij netjes aan hun afspraken en denken mee bij eventuele problemen. Ik heb tot nu toe alleen maar positieve dingen te vertellen over Warmteservice

Snelle levering van goede kwaliteit materialen, daarbij mij ook goed op de hoogte houden van de status em het maken van duidelijke afspraken

N.t.v.

Vlasman

Zoals de naam al zegt , een hele goede service ! Zou er zo weer bestellen.

van der Meulen

Veel keus, snelle levering, goede service

Veel keus, snelle levering, goede service

Ploeg

Top

Snel en correct, ook voor particulier

Hummel

Oke, alleen ben ik niet echt blij met de vele terugbel verzoeken. ook voor kleine onderdelen moet ik steeds terug bellen. dit geeft mij niet het gemak van een webshop

nette webshop

afhandeling na bestellen via webshop omslachtig. door de vele terugbel verzoeken. en heb een keer een melding gehad dat de bestelling klaar lag op de afgesproken vestiging maar deze nog niet... afhandeling na bestellen via webshop omslachtig. door de vele terugbel verzoeken. en heb een keer een melding gehad dat de bestelling klaar lag op de afgesproken vestiging maar deze nog niet compleet was.

van der Geest

Snel geleverd en gunstig geprijsd

lokaal beschikbaar, volledig assortiment

Krikke

Gastvrij en er wordt veel tijd genomen om de klant te helpen met vragen.