Productinformatie op de website

Hoogenboom

Bij het op zoek gaan naar een Honeywell 3weg klep kwam ik Warmteservice tegen die de klep in het leveringsprogramma heeft, Ik heb de klep er besteld 10 Juni ,en maandag 14 Juni kon ik hem in... Bij het op zoek gaan naar een Honeywell 3weg klep kwam ik Warmteservice tegen die de klep in het leveringsprogramma heeft, Ik heb de klep er besteld 10 Juni ,en maandag 14 Juni kon ik hem in LEIDEN afhalen, er zat een weekend tussen waardoor het iets langer duurde. Snelle service en vriendelijk personeel.

van de Graaf

Perfect, geen problemen.

Hageman

Fijne service, snel geregeld

snelheid

Amghar

Top Services

V

Gewoon goed. Kennisgeving bij afwijking. Goede info en leveren zoals afgesproken.

De Jong

Positief, vriendelijk geholpen.

Veenstra

Koop van een douche scherm

overicht op website

lange levertijd, informatie daarover ontbrak tussentijds

van Duijn

Goede service. Klantvriendelijk.

Klantvriendelijk. Goede service.

de Vink

Prima. Juiste levering. Op tijd. Leuke. Bediening.

Goeie info. Verkopers, die achtergrond info hebben. Mbt aansluitingen en dergelijke.

Roomsoezen bij de koffie.

van Bruggen

Coronamaatregeklen niet goed nageleefd. teveel mensen tegelijk in de winkel. Toen ik een afspraak wilde maken was dat niet nodig. U loopt maar gewoon naar binnen. Slechte zaak! In de winkel mensen... Coronamaatregeklen niet goed nageleefd. teveel mensen tegelijk in de winkel. Toen ik een afspraak wilde maken was dat niet nodig. U loopt maar gewoon naar binnen. Slechte zaak! In de winkel mensen zonder mondkapje waarvan niets werd gezegd. Nog slechter.

alle