Productinformatie op de website

Theike

Prima snelle levering en vakbekwame balie medewerkers

Geen idee

Ga zo door

Kuijs

Snelle reactie nav bestelling. Duidelijke afspraak en goede levering. Een zeker verdiende 9.2 beoordeling

Zeer tervredrh over bestelgemak en levering

Nvt

Jack

Zeer goed bevallen

Weet ik nog niet eerste keer pas besteld bij warmteservice

Kevin

Word altijd super geholpen, mogen andere bedrijven iets van leren..gewoon top meer kan ik niet zeggen.

Mensen met goede kennis

Misschien iets meer vrouwen? ;)

Kuijpers

Snel gevonden wat ik zocht op de website voor een goede prijs. Bezorgservice is prima. Handig dat je gebeld wordt voor het maken van een bezorgafspraak en vriendelijke bezorger.

Assortiment, Informatie en bestelgemak.

Jupke

Op zich geen probleem. Alleen het feit dat ik een bestelling had geplaatst en alles betaald had. een aantal dagen erna ben ik mijn bestelling gaan ophalen. Toen moest ik opeens een paar euro extra... Op zich geen probleem. Alleen het feit dat ik een bestelling had geplaatst en alles betaald had. een aantal dagen erna ben ik mijn bestelling gaan ophalen. Toen moest ik opeens een paar euro extra betalen, omdat de koperprijs schijnbaar was gestegen. (Alles was al betaald op de toen huidige prijs) dus die paar euro heb ik niet betaald. En dat zou ook niet moeten. Tevens kreeg ik een aantal dagen ervoor een bericht dat mijn bestelling klaar stond en afgehaald kon worden. (De bestelling moest nog grotendeels bij elkaar gezocht worden, dat mag dus wel beter).

Dautzenberg

Starmans

Zeer hulpvaardig en goede adviezen

Goed opgeleid personeel

Schut

Goed, als je belt correct te woord gestaan! de bestelling gedaan en elektronisch betaald. hier later op teruggebeld dat

Vankan

Snelle levering fijne duidelijke website