Productinformatie op de website

Beelen

Product tot 2x toe beschadigd ontvangen. Tot nu toe wel prima in het naleveren, maar 3de levering moet nog komen.

Heldere site prima afhandeling bij klachten

Na 2x een beschadigd product te krijgen zou het goed zijn om te garanderen dat het de 3de keer wel goed is. Ik betwijfel of dat lukt.

DJC

Dacht dat het behulpzaam zou zijn als ik al van te voren zou bestellen om af te halen. Makkelijk besteld online, alles op voorraad om af te halen de volgende dag. Volgende dag geen bericht of iets..... Dacht dat het behulpzaam zou zijn als ik al van te voren zou bestellen om af te halen. Makkelijk besteld online, alles op voorraad om af te halen de volgende dag. Volgende dag geen bericht of iets.. dus ben maar langs gegaan tegen de middag aan. Blijkt dat het helemaal niet op voorraad was, ondertussen de installatie al helemaal uit elkaar gehaald in afwachting op de bestelde materialen... lekker misleidend. (En ook aardig aan de prijs!)

Breed assortiment

Misleidende voorraad op de site! Als je zegt dat je ergens 10 stuks van hebt verwacht ik dat ik er 1 kan bestellen om af te halen, het kan niet zo zijn dat van de 5 verschillende items die allemaal... Misleidende voorraad op de site! Als je zegt dat je ergens 10 stuks van hebt verwacht ik dat ik er 1 kan bestellen om af te halen, het kan niet zo zijn dat van de 5 verschillende items die allemaal meermaals op voorraad zijn spontaan er 4 niet van op voorraad liggen en besteld moeten worden..

Op Het Veld

Snelle en correcte levering

Vossen

Zeer goede service bestelde 'n andere ketel en 'n dag. Later werd hij al geleverd

Smeets

Online een verwarmingsketel besteld en na de betaling kreeg ik al na 10 minuten telefoon dat de bestelling klaar stond

snelle levering, personeel heeft kennis van zaken en is behulpzaam

Golsteijn

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Duisters

Super goede service. Via de chat onderdeel opgevraagd. Besteld via internet en kon het vrij snel al ophalen. Vriendelijk personeel. Top.

Goede service. Snelle levering.

Tevreden klant

Goede service

Hommelberg

Prettig, vriendelijk personeel en deskundig

Snel contact opgenomen en goed geregeld

Nvt

Frenken