8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Berkhout

Een prettige en goede manier hoe er met klanten wordt omgegaan. Ze nemen de tijd om een goed advies uit te brengen.

klantvriendelijk en een goed advies

zorg voor terugkoppeling als producten niet op tijd geleverd kunnen worden.

Bestelling online

Doorgaans snelle levering. Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.

Artikelen met (tijdelijk) lange levertijd als zodanig aanpassen op de site. Bericht indien bestelling nog wacht op enkele artikelen zou handig kunnen zijn na anderhalve week.

Consemulder

Eerst goed nu wat minder ben 3 keer terug gemoeten om een product te halen wat ik on line besteld had maar jullie hadden 2 de verkeerde maat besteld dat vond ik jammer maar jullie zeiden dat er een... Eerst goed nu wat minder ben 3 keer terug gemoeten om een product te halen wat ik on line besteld had maar jullie hadden 2 de verkeerde maat besteld dat vond ik jammer maar jullie zeiden dat er een nieuwe kracht was komen werken en die het nog niet zo goed begreep vandaar

vriendelijkheid personeel

nieuwe inwerk krachten goed begeleiden

Pullens

Goede service en goede materialen(kennis).

Goede prijs en veel keus uit goede kwaliteits materialen

Ven

Alles helemaal goed

Beekhuizen

Mijn bestelling is met zorg en in een redelijke tijd samengesteld, en geleverd.Over artikelen die niet op korte termijn geleverd konden worden, is duidelijk overlegd met mij via de terugbel service.... Mijn bestelling is met zorg en in een redelijke tijd samengesteld, en geleverd.Over artikelen die niet op korte termijn geleverd konden worden, is duidelijk overlegd met mij via de terugbel service. Ik ben zeer tevreden over Warmteservice . p.s. heb contact gehad met vestiging Helmond.

Zeer attent en vriendelijke ervaring met medewerkers

Hilckmann

Wat een geweldige service , ben niet zo van allerlei feedback maar ‘Jeroen’ uit Helmond wat een fijn advies en dat je de tijd ervoor nam

Goed advies , en geduld met de particulier le klusser

Kan zo niks bedenken, we hebben de spullen uiteindelijk direct besteld in de winkel in helmond

van Stiphout

Producten snel op locatie en goed geholpen met de keuze in de winkel.

Fysieke winkels voor vragen

Website vond ik te onoverzichtelijk om een keuze te maken, gelukkig was dat in de winkel in helmond zo opgelost.

Jonkers

Goede service