Productinformatie op de website

Versteeg

Uitstekende service. Normaal gesproken ga ik altijd naar de lokale winkel in Alphen a/d Rijn, maar had deze keer een cartouche voor een kraan via de website besteld. Ik kwam er na wat puzzelen... Uitstekende service. Normaal gesproken ga ik altijd naar de lokale winkel in Alphen a/d Rijn, maar had deze keer een cartouche voor een kraan via de website besteld. Ik kwam er na wat puzzelen achter dat ik helaas het verkeerde product besteld had, dus op naar de winkel. Daar kwamen we er achter dat ik een speciale versie voor mijn nogal bijzonder model kraan nodig had, en er was er gelukkig nog een beschikbaar. Helaas kon ik de foute niet terugsturen, die had ik gedemonteerd om uit te zoeken wat er verkeerd was. In ieder geval had ik binnen de kortste keren het probleem opgelost en de kraan is weer dicht.

Goede en snelle service via de website en kundige en vriendelijk personeel in de winkel.

Het zoeken naar de juiste cartouche is niet makkelijk. Het zou helpen als jullie dmv een plaatje of foto laten zien waar het type nummer op de cartouche te vinden is, wat bij Grohe niet... Het zoeken naar de juiste cartouche is niet makkelijk. Het zou helpen als jullie dmv een plaatje of foto laten zien waar het type nummer op de cartouche te vinden is, wat bij Grohe niet vanzelfsprekend is. Dan is het eenvoudiger het juiste onderdeel te vinden en bestellen. Bij mij was dat een extra kostenpost van bijna 55 Euro.

dhr Keteleer

Te vrede

Westerhof

Prima, vlotte levering.

Had al datum en tijdstip van levering terwijl post.nl het nog niet in ontvangst had genomen. Is een dag later geleverd, alsnog zeer snel.

Doewes

Ik heb goede ervaringen met uw bedrijf, een paar Intergas keteltjes ( prima ketels en super eenvoudig ) plus de benodigde onderdelen bij jullie besteld Het wordt zonder moeilijk gedoe vlot... Ik heb goede ervaringen met uw bedrijf, een paar Intergas keteltjes ( prima ketels en super eenvoudig ) plus de benodigde onderdelen bij jullie besteld Het wordt zonder moeilijk gedoe vlot geleverdten en als er vragen zijn, je kunt altijd even bellen

Ik vind het goed zo

Putmans

Weet ik nog niet dit was de eerste keer.

Snelle levering.

Weet ik nog niet.

Brand

Snelle levering na bestelling via internet, helaas was 1 artikel niet leverbaar op kort termijn, waardoor ik deze annuleerde, binnen enkele dagen werd dit artikel gecrediteerd.

Snel en betrouwbaar

Valster

Top! snel bestelproces, top track en trace, heldere communicatie en facturatie

snelheid en transparantie

geen. houden zo!

Sanchistic

In principe prima, snelle en goede service. Enig puntje van kritiek is dat er bij jullie niet gevraagd wordt bij aanschaf van de laadpaal welke services van e-flux erbij zouden moeten. Daardoor heb... In principe prima, snelle en goede service. Enig puntje van kritiek is dat er bij jullie niet gevraagd wordt bij aanschaf van de laadpaal welke services van e-flux erbij zouden moeten. Daardoor heb ik zelf aardig wat tijd moeten steken samen met e-flux om te onderzoeken waarom mijn laadpas het niet deed op de laadpaal. Dit blijkt een optie te zijn die door de leverancier geactiveerd dient te worden.

Service en snelheid

Volledigheid van opties

Slippens

Top service, medewerkers aan de balie hebben verstand van zaken.

Snelle levering, goede kennis aan de balie

Zomers

Goed echter gigantische verpakking voor product