Productinformatie op de website

van den Hove

Heel prettig.

Douven

Netjes, accuraat en volgens afspraak

accuraat, conform afspraak werken

ik was van mening dat ik als particulier niet bij jullie kon kopen, maar bij de bestelling bleek dit wel.

De geleverde spullen waren allemaal netjes op tijd aanwezig en het personeel bijzonder kundig en behulpzaam. Enige minpuntje wat ik kan noemen is dat de spullen niet klaar stonden terwijl dat wel... De geleverde spullen waren allemaal netjes op tijd aanwezig en het personeel bijzonder kundig en behulpzaam. Enige minpuntje wat ik kan noemen is dat de spullen niet klaar stonden terwijl dat wel was afgesproken.

Kundigheid en Service van het personeel

NA

Scholz

Prettige service

Vriendelijke bediening

Ga zo door

Jamin

Na een tweetal goede ervaringen werden een tweetal wc’s besteld. Combipack villeroy en Boch. In mijn bijzijn werd gevraagd wat in het combipack aanwezig was. Uitdrukkelijk gevraagd naar draadeinde... Na een tweetal goede ervaringen werden een tweetal wc’s besteld. Combipack villeroy en Boch. In mijn bijzijn werd gevraagd wat in het combipack aanwezig was. Uitdrukkelijk gevraagd naar draadeinde en mat. Uitdrukkelijk bevestigd. Telefoon stond op meeluisteren. Toiletten geleverd en het gevraagde blijkt niet aanwezig. Toiletten kunnen nu niet worden vervangen zonder dat noodzakelijke materialen moeten worden aangeschaft. Was een kleine moeite geweest om bij telefonisch advies na te gaan wat aanwezig was. Nu een kwade en gefrustreerde klant die geen zaken meer doet met warmteservice. ?

Assortiment en prijzen

Ondeskundig advies.

Super de bestelling werd heel snel geleverd en de chauffeur wat super vriendelijk en behulpzaam top als ik nog iets nodig heb dan zal ik zeker daar nog iets bestellen of afhalen

Lemmen

Goed advies en snelle levering

Chat met advies, klantvriendelijkheid

Overzichtelijkheid website, assortiment.

Dohmen

Er zit verschil tussen de vestigingen.

Goede website

Indien iets op aanlevering is dan hapert hey nog wel eens. Laatst bestelling gedaan, krijg berichtje dat bestelling klaar lag, kwam ik bij filiaal en moest verkoper nog alles bij elkaar zoeken. Om... Indien iets op aanlevering is dan hapert hey nog wel eens. Laatst bestelling gedaan, krijg berichtje dat bestelling klaar lag, kwam ik bij filiaal en moest verkoper nog alles bij elkaar zoeken. Om tot de conclusie te komen dat de voorraad niet deugde en er toch een artikel de aantallen niet gehaald werden. Een sorry is dan niet genoeg die de onkosten van op en neer rijden moeten dekken om gemiste artikel op te halen.

van't Hoff

Prima alle moeite waard en blijf klant.

Damen

Zoals altijd goede service.

Goed inzicht op voorraad per vestiging. Niet moeilijk doen over ruil. Meedenkend met klus en onderdelen.