Productinformatie op de website

Kania

Goede ervaring

Bij afhalen reageerde baliemedewerker dat ik het filiaal verwarde met andere vestiging. Pas bij tonen van e-mail met daarin adres van vestiging ging medewerker kijken in systeem.

van der Houwen

Uitstekende ervaring

Hele goede service en mega snelle levering of snel af te halen bij een vestiging. Helemaal top heb nog geen verbeter punten

van der Stap

Vlasveld

v.d. Sande

Goede ervaring

prettig contact aan de telefoon

nvt

Saarloos

Brouwer. M

Uitstekende ervaring

wij zijn bij de twee vestigingen die wij bezocht hebben voor een klein maar voor ons een noodzakelijk onderdeeltje zeer goed geholpen door het personeel in beide Zaken !!, Indien wij weer iets... wij zijn bij de twee vestigingen die wij bezocht hebben voor een klein maar voor ons een noodzakelijk onderdeeltje zeer goed geholpen door het personeel in beide Zaken !!, Indien wij weer iets voor verwarming of anders nodig hebben gaan wij zeker naar een van deze winkels toe!!!. En geven het door aan andere,

Ik zou zo niet weten wat er moet verbeteren .

Van Dalen

Geen verbeterpunten

Herman

Goede ervaring

Goede duidelijke website, snelle levering en klantvriendelijke benadering

Korting voor inschrijven nieuwsbrief kan niet verrekend worden indien de bestelling wordt afghaald. Medewerker heeft dit in mijn geval wel gecompenseerd met een mooie thermosbeker van de... Korting voor inschrijven nieuwsbrief kan niet verrekend worden indien de bestelling wordt afghaald. Medewerker heeft dit in mijn geval wel gecompenseerd met een mooie thermosbeker van de Warmteservice.

Appartement Seinpad fam. Theunissen

Uitstekende ervaring

Vriendelijke gasten en weten waarover zij het hebben! super service! ik blijf terugkomen!!

vooral zo doorgaan!!!