Productinformatie op de website

Bij het ophalen prima, maar ik kreeg geen mail met daarop de mededeling dat ik mijn bestelling op kon halen. Daar heb ik zelf achteraan moeten gaan . Toen bleek mijn bestelling er allang e liggen.... Bij het ophalen prima, maar ik kreeg geen mail met daarop de mededeling dat ik mijn bestelling op kon halen. Daar heb ik zelf achteraan moeten gaan . Toen bleek mijn bestelling er allang e liggen. Daarna wel keurig een mail ontvangen met excuses

xx

xx

Tenbergen

Het eenvoudig afhalen van een vooraf betaalde webbestelling, het verliep als verwacht, amper contact, een wat routinematige afhandeling, kortom weinig interactie.

Een wat ruimer filiaal in een stad met 160.000 inwoners. Knullig pvc buizen / lowest budget afstands gevaarte voorlangs de balie is het beeld wat mij is bijgebleven.

Vennegoor

Vaneker

Heel netjes geholpen. Goed advies gekregen. Er was iets niet geleverd. Maar de medewerker die ons geholpen heeft geregeld dat we dit toch kregen. De levering was ook super snel. Top ontzettend... Heel netjes geholpen. Goed advies gekregen. Er was iets niet geleverd. Maar de medewerker die ons geholpen heeft geregeld dat we dit toch kregen. De levering was ook super snel. Top ontzettend bedankt.

Goed advies en snelle levering.

?

Clemens

Gemakkelijk online bestellen. Afhaalpunt goed bereikbaar. Snelle levering. Goede communicatie omtrent aflevering tijdstip

Veel items uit voorraad leverbaar, korte levertijden

Kuipers

Zeer snelle en goede afhandeling

Snelle en goede service

Santing

Al meerdere malen wat gekocht, maar nu duurde het wel wat lang vóórdat het product er was

Van den Boogaard

Prima service in de vestiging in Enschede. Het hoofdmagazijn had mijn bestelling verknalt maar de mannen in Enschede wisten het goed op te lossen

Goed assortiment

Minder slordig order picken

Gerry

Het beantwoorden van een vraag via e-mail duurde vrij lang, een week.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

adequater reageren op vragen

Gevelaar

Normaal, goed

Betrokken, vriendelijk.

Duidelijker scheiding tussen zakelijk en particulier. Op webside meer info over artikelen. Zoals maten. En direct voorraad info. Nu kom je er achter als je ophaalt of iets er wel of niet is. Terwijl... Duidelijker scheiding tussen zakelijk en particulier. Op webside meer info over artikelen. Zoals maten. En direct voorraad info. Nu kom je er achter als je ophaalt of iets er wel of niet is. Terwijl je bij bestellen dit al zal moeten weten.