Productinformatie op de website

Noorlandt

Snelle service en ook bij het ophalen toen er een verkeerd artikel besteld was meteen aktie en zonder probleem omgeruild voor het juiste produkt

snelle service en deskundig advies, flexibel in aanpassen bestelling wanneer klant een foutje heeft gemaakt bij de bestelling

Music

Top service

Goede prijzen en snelle service

Niet

den Dekker

Ik ben in dit bedrijf zo ontzettend goed en vriendelijk geholpen dat ik alleen maar lof heb voor dit bedrijf en vooral het personeel.

Alleen maar lof voor deze mensen!!! Niks aan veranderen.

n.v.t.

van Amerongen

Ervaring uitmuntend. Meedenkend en informerend oplossingsgericht klantvriendelijk

Informerend klantvriendelijk

Verloop

Goede kwaliteit en top service door gratis thuis levering door hun zelf.

Poel

Mijn ervaring was erg slecht wel vriedelijke medewerkers maar de onderdelen die ik besteld had lagen niet klaar toen ik ze ging ophalen

Vriendelijke medewerkers

Ik kreeg een mailtje waarin stond dat mijn bestelling klaar lag om opgehaald te worden MAar dit bleek niet het geval inplaats daarvan moesten de medewerkers de onderdelen nog gaan zoeken in de... Ik kreeg een mailtje waarin stond dat mijn bestelling klaar lag om opgehaald te worden MAar dit bleek niet het geval inplaats daarvan moesten de medewerkers de onderdelen nog gaan zoeken in de winkel en deze bleken ook niet vooradig dus uitijndelijk vervangende onderdelen gekregen waar het uitijndelijk ook wel mee lukt maar dus zeker nieg ideaal

Otte

Ik word altijd goed geholpen en er staan mensen die met je mee denken. Er wordt altijd naar een goede oplossing gezocht voor een goede prijs.

Goede producten en fijne mensen.

Website info is vaak matig. Er staat vrij weinig uitleg en info over een product

Michel T.

Zeer klantvriendelijk en verstand van zaken

Vos

Uitstekend, veel producten en personeel heeft verstand van deze producten

Kennis en gamma

Beter omschrijving op de website

van Horssen

Uitstekende en snelle service