8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Kweens

De aflevertijd was niet volgens afspraak. Wij ontvingen een mail dat de CV-ketel tussen 11.00 en 13.00 uur geleverd zou worden. Toen om 14.00 uur nog geen bezorger was geweest, heb ik zelf gebeld.... De aflevertijd was niet volgens afspraak. Wij ontvingen een mail dat de CV-ketel tussen 11.00 en 13.00 uur geleverd zou worden. Toen om 14.00 uur nog geen bezorger was geweest, heb ik zelf gebeld. Er werd medegedeeld dat het later werd omdat de bezorger vertraging had opgelopen bij een eerder foutief opgegeven adres, waardoor hij 100 km moest omrijden. Omdat ik 's middags een afspraak had, heb ik met een medewerker afgesproken dat ze om 17.00 uur konden leveren omdat ik dan weer thuis was. Om 15.30 uur werd ik gebeld door mijn man dat de bezorger voor de deur stond en er niemand thuis was. Hij is toen vanuit zijn werk naar huis gereden om het pakket aan te nemen. Ik vind dit een zeer slechte communicatie van Warmteservice. Niet zelf even bellen dat het later wordt (moest ik zelf achteraan) en daarna komen leveren op een tijdstip dat niet afgesproken was, waardoor mijn man halsoverkop naar huis moest vanuit zijn werk. Ondanks dat de prijs bij CV-Totaal voor dezelfde ketel een stuk goedkoper was, heb ik bewust voor Warmte Service gekozen omdat het bedrijf in de buurt zit, maar als ik had geweten dat het zo zou lopen, had ik hem daar niet besteld.

Goede website en bestelgemak.

Communicatie is slecht. Je krijgt een medewerker moeizaam te spreken. Ik heb 2 keer heel lang in de wacht gestaan, daarna werd de telefoon heel woest opgenomen met een kort antwoord: "WamteService... Communicatie is slecht. Je krijgt een medewerker moeizaam te spreken. Ik heb 2 keer heel lang in de wacht gestaan, daarna werd de telefoon heel woest opgenomen met een kort antwoord: "WamteService Helmond, ogenblikje". Klonk zeer geïrriteerd en klantonvriendelijk. Hier valt nog veel aan te verbeteren.

Kakelbont

Prime service en opvolging

Klantvriendelijk

Levertijden als aangegeven op website aanhouden

Hermens

Supergoed

Hulpzaam

Niets

Cuppens

Ik ben telefonisch zeer goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Deskundig advies en goede snelle levering. En lage prijs ;)

Advies van een deskundige die met mij meedacht.

Klok

Prima mensen, servicegericht

probleemoplossingsgericht, zeer klantvriendelijk

wachttijd verkorten (capaciteitsaspect)

Goed !

Makkelijk en snel

duidelijk en snel

Verhees

Duidelijke site, hebben veel voorraad en correcte prijs en levering

grote voorraad, goede prijzen, snelle leveringen

Hans

Zeer vriendelijk personeel met zeer veel kennis van zaken. Altijd bereid om je te helpen met een probleem.

zeer veel kennis van zaken en geven het beste advies.

n.v.t.

Andre

Mijn e-mail kwam in de Spam box bij warmteservice, na een telefoontje heeft Arjan het weer snel opgeloste en dezelfde middag is de bestelling bezorgd.

vakkundig, klantvriendelijk

spam filter regelmatig controleren