8.2/10
Productinformatie op de website

Hardeman

Was altijd vol lof maar laatste keer teleurgesteld,want wilde een vraag stellen en antwoordt was ik mag geen vragen beantwoorden (zeer lomp )ik moest maar bellen

Vragen van klant normaal beantwoorden

Buis

Uitstekend, goede service

heldere communicatie. duidelijke website

niet helemaal duidelijk hoe het gaat met producten die niet in het assortiment zitten, maar waarvan jullie wel het merk voeren

van Mispelaar

Goede service vriendelijk behulpzaam personeel. Perfect geholpen

Berends

Top bedrijf, met goede kennis in huis.

meedenkend

bereikbaarheid met de telefoon

AlbertG

Badkamer wastafel met kast gezocht die in de lokale winkels niet te vinden was (Pergamon)

Veel keuze

Steven

Top bedrijf, leveren kwaliteitsproducten en altijd snel geleverd! Ook bij vragen is het deskundig personeel altijd bereid mee te denken en vragen te beantwoorden.

van O

Artikel op voorraad gekocht en afgehaald, stond netjes klaar en stond binnen 2 minuten weer buiten, prima afgehandeld.

Goede site en snelle afhandeling.

Windhorst

Ik heb zeer goede ervaringen met de vestiging in Amersfoort , altijd even vriendelijk en behulpzaam

Word snel gehandeld en oplossingsgericht

Ga zo door

Ringenoldus

Wij bestellen met onze verschillende verbouwingen veel bij de Warmteservice. Ook verwijs ik vaak klanten (makelaardij) door. Ik vind het ontzettend knap dat je in alle vestigingen dezelfde... Wij bestellen met onze verschillende verbouwingen veel bij de Warmteservice. Ook verwijs ik vaak klanten (makelaardij) door. Ik vind het ontzettend knap dat je in alle vestigingen dezelfde klantvriendelijke en ter zake kundige kwaliteit medewerkers treft. Zowel Amersfoort, maar ook Maarssen, Nieuwegein en Hilversum.

Persoonlijke benadering, klantgerichtheid

Ik had besteld voor afhalen 5 weken later, het was de volgende dag al binnen. Iets te snel maar ik mocht het in de vestiging laten.

Brons

Goede prijs goed geleverd