Productinformatie op de website

Idzerda

Uitstekende ervaring

Ik ben zeer correct geholpen met het maken van de juiste productkeuze. Warmteservice heeft daarvoor alle nodige tijd genomen en informatie verstrekt die ik nodig had. Nogmaals mijn dank daarvoor.

In de winkel was het niet mogelijk om met mastercard te betalen, waardoor de producten via de website besteld en betaald moesten worden.

Roordink

Willems

Schrijver

Redelijke ervaring

Melding sterke punten is verplicht ben ik nu niet voor in de stemming.

Ik heb mijn bestelling en betaling € 277,48 op 11-11-2016 gedaan.Ik kon kiezen ophalen of laten bezorgen en omdat ik dacht dat ophalen sneller ging heb ik hiervoor gekozen achteraf blijkt dit niets... Ik heb mijn bestelling en betaling € 277,48 op 11-11-2016 gedaan.Ik kon kiezen ophalen of laten bezorgen en omdat ik dacht dat ophalen sneller ging heb ik hiervoor gekozen achteraf blijkt dit niets uit te maken hij wordt alleen naar het afhaalpunt bezorgd en is dus daar niet op voorraad. Ik kreeg de melding dat mijn bestelling dinsdag binnen zou zijn.Heb dinsdag gebeld maar er was geen bestelling binnengekomen. Ze beloofde mij te bellen zodra ze hem binnen hadden. Ik hoorde niets en heb donderdag weer gebeld en geen bestelling. Heb omdat dat ik het weekend naar mijn recreactiewoning ging en hem wilde monteren vrijdag weer gebeld en dus nog niet binnen. Men beloofde mii te gaan informeren en mij gelijk terug te bellen wat niet gebeurde toen ik eind van de middag het wachten zat was en geen zin meer had om te bellen heb ik maar een mail gestuurd en n.a.v de mail werd ik dan toch gebeld met de mededeling dat het product niet op voorraad was en misschien eind november in huis is.

Mazier

Uitstekende ervaring

prima prijs en goede servive

nvt

Nijeboer

Vriendelijk personeel

Bestelstatus via mail

Schouten

Fenger

Uitstekende ervaring

Zeer goede uitleg in de winkel gekregen over het product, uitermate deskundig en was geen verkoopverhaal.

Ik zou niets kunnen bedenken.

Westerik

Gemak bestelling

Houden aan afspraken. levering met meerdere personen regelen. nu moest ik tillen. Communicatie

Drent

nee