Productinformatie op de website

Martens

Uitstekende ervaring

De vraag zou u Warmteservice aanbevelen heb ik nee ingevuld omdat ik dat in principe nooit doe, iedereen ervaart een leverancier anders.
Dus bij die vraag behoort enige uitleg.

Bekkers

Uitstekende ervaring

Enorm ruime keuze, goede informatie, zelfs voor een leek makkelijk een aankoop te doen. Levering sneller dan verwacht. Zeer vriendelijke medewerker die de radiator bezorgde en keurig op de juiste... Enorm ruime keuze, goede informatie, zelfs voor een leek makkelijk een aankoop te doen. Levering sneller dan verwacht. Zeer vriendelijke medewerker die de radiator bezorgde en keurig op de juiste plek gezet.

Nee. Alles prima voor elkaar.

Roland

Uitstekende ervaring

Snel en moeiteloos online bestellen, kiezen welke locatie en ophalen maar. Snelle service. Prima producten.

n.v.t.

Emiel

Uitstekende ervaring

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nemen de tijd (ondanks drukte in de winkel) om het e.e.a. uit te leggen.

Damen

Goede ervaring

miel

Uitstekende ervaring

Scherpe offerte, korting ook doorgerekend in aansluitmateriaal, goede service, vriendelijk personeel.

Iets meer informatie over aansluitmateriaal.

miel

Uitstekende ervaring

Iets meer informatie over aansluitmateriaal.

te Molder

arts

Claus

Uitstekende ervaring

De materialen stonden al klaar,en werd snel geholpen.Tevens werd mij gevraagd of de spullen in de auto konden en hierbij kreeg ik even hulp vd medewerker.Prima geregeld

Wat mij betreft wordt er efficient en kundig gewerkt door de medewerkers.Ik zie een twee drie geen verbeterpunten. Prima zo.