8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Keinemans

Positief, de bestelde spullen stonden netjes klaar

Vriendelijk personeel

Betere info wanneer spullen klaar staan

Uitstekend

Adg

Goede website, duidelijke communicatie over de levering. Afhaalservice werkt ok. Beantwoording vragen over montage aan de telefoon soms wat minder.

Zoals eerder benoemd

Info over levertijden, net name als het niet direct beschikbaar is kan beter. In het verleden een aantal keren gebeld over de status. Tussentijdse update kan beter

Burg

Verwarrend, eerst zou ik 2 tot 4 weken moeten wachten (filiaal Den Bosch) en de dag erop werd ik gebeld dat ze de bestelling zouden komen afleveren (filiaal Waalwijk). Navraag over een tijdstip van... Verwarrend, eerst zou ik 2 tot 4 weken moeten wachten (filiaal Den Bosch) en de dag erop werd ik gebeld dat ze de bestelling zouden komen afleveren (filiaal Waalwijk). Navraag over een tijdstip van de bezorging door filiaal Waalwijk leidde tot ergernis bij hen. Een specifiek tijdstip met een klein interval was het enige waar ik om vroeg ipv een hele ochtend thuis te moeten blijven. Uiteindelijk toch begin in de ochtend geleverd. Wat natuurlijk prima is. Dus de ervaring is wisselend geweest; communicatie magertjes.

Goede producten tegen een scherpe prijs en goede website.

Communicatie

van de Sande

Niet zo goed levertijd van online bestelling kwam lang niet uit en heb zelf 3 maal moeten bellen om het af te kunnen halen

nvt

als omschreven

V Doorn

Goede service en advies. Alleen de toilet die ik onliberale besteld en ik op kon komen halen was er niet (het exemplaar op voorraad was kapot dus 2 dagen later weer naar de vestiging...

Mark

Snelle service wordt goed geïnformeerd wanneer ze het komen leveren

Snel geleverd

Niks

Jacobs

Veel spullen op voorraad. Veel vestigingen. Persoonlijk contact zeer matig.

Grote voorraad. Snelle levering door afhalen in vestiging

Geen antwoord op vraag of aankoop wel of niet geschikt is in de winkel. Geen mogelijkheid tot ruilen volgens verkoper wanneer aankoop niet zou passen.zeer onpersoonlijk contact

van Doremaele

Bestelling closetzitting

Bst Midden Brabant BV

Erg goed, goede service!

goede service

sneller leveren sommige sanitair producten