Productinformatie op de website

Zeer TOP service!! behulpzaam

van Esch

Die is TOP

Paul

Warmteservice heeft mij goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ook werd ik telefonisch goed geholpen met mijn vraag.

Voor het afleveren werd er een afspraak...

Voor het afleveren werd er een afspraak gemaakt. Dit vond ik prettig omdat ik zeker wist dat ik thuis was. Dit werkt beter dan wanneer er gewoon een dag deel wordt opgegeven en maar moet afwachten hoe het loopt

Goed telefonisch bereikbaar
Klantvriendelijk
Goede info over de status bestelling

Omdat ik slechtziend ben werk ik met spraaksoftware die voorleest wat er op het scherm staat.
Op de website zijn niet alle knoppen voorzien van een naam. Als je visueel kijkt wel maar niet mee geprogrammeerd waardoor mijn spraaksoftware alleen maar meldt dat er een knop is. Ik kan een groot deel zelf doen maar moet voor de uiteindelijke bestelling wel iemand hulp vragen.

dit kom Ik overigens op heel veel webshops tegen en kan ik het personeel van warmteservice niet verwijten. Die hebben mij telefonisch erg goed geholpen

Dekker

Prima geholpen.

Vriendelijk personeel.

Geen.

Tom

Prima geregeld, we werden gebeld omdat een deel niet binnen was, kregen keuze 'wachten of alternatief'. Gekozen voor wachten, en was sneller dan verwacht binnen.

Valkering Zentveld

Alles

Niks

van Kooten

Prima service, goede uitleg en snelle levering

goede producten prima prijs en levering

Pronk

Top bedrijf

Makkelijk, kwaliteit, snel

Niets wat in mij opkomt

Blick

Erg behulpzaam, denkt mee in mogelijkheden

Goede communicatie helpen elkaar

Kuijper

Op zich goed bestellen en leveren ging vlot, echter nooit een factuur ontvangen van geleverde materialen

Redelijk vlotte levering

Bestelling afronden, dus ook de factuur versturen zoals aangegeven.