9.6/10
Productinformatie op de website

Hillenius

Meedenken , top

Meedenken, vriendelijk

Nog te weinig besteld daarvoor en te weinig ervaring

JvdI

Bestelling werd telefonisch bevestigd vanwege nalevering door leverancier.SMS na binnekomst artikel. Helemaal prima.

Goede informatievoorziening, scherpe prijs.

Nalevering artikel was langer dan aangegeven bij plaatsen bestelling. Hier is niet over geinformeerd.

van Schipstal

Prima, makkelijk bestellen, en snelle levering

snelle levering en prijs

\

Donkers

Uitstekend, handig, snel en compleet

Ton

Vlotte en snelle service

Weijers

Zeer goed

Klantvriendelijk

Gerron

De openingstijden duidelijk op internet in plaats van een a4tje op de deur.

van der Linden

Zeer professioneel en service gericht. De adviezen en het meedenken zijn echt uitmuntend, zoals ik al in de winkel aan het personeel heb aangegeven

Zeer snel in de reactie. Zeer goed en vrijblijvend advies met diverse opties, die zeer professioneel gegeven worden.

Klein verbeterpuntje. Ik kocht een uponor 16x2 slang en had het idee dat de knelkoppelingen (door onervarenheid), die er thuis al op zaten, herbruikbaar waren. Er werd wel gevraagd of ik nog... Klein verbeterpuntje. Ik kocht een uponor 16x2 slang en had het idee dat de knelkoppelingen (door onervarenheid), die er thuis al op zaten, herbruikbaar waren. Er werd wel gevraagd of ik nog koppelingen nodig had, maar hier had benadrukt kunnen worden dat de koppelingen voor eenmalig gebruik zijn. Zoals al geschreven, een zeer klein verbeterpuntje. Je kan ook zeggen dat ik eigenwijs was en het had kunnen vragen.........

Minkels

Aardige mensen, prima advies!

In Uden altijd vriendelijk, kundig personeel !!

Lips

Super snel, maar buiten dat zijn er mensen met technische inzicht aanwezig, en klantgericht

Kan geen minpunten bedenken