Productinformatie op de website

ter Maaten

Goed geregeld

Sijmonsbergen

Super netjes en correct en zeer snelle service

vriendelijk en professioneel personeel goede service snelle levering

Meuleman

Goed de bestelling netjes ontvangen en goed af gehandeld

Dacht dat de stekker verkeerd was. Maar ik moest iets veranderen en toen was het oké

van Gulik

Snel en goed

Duthler

In het verleden positief. Ik bezoek dan de vestiging in Ede. Nu echter negatief. Bij aankomst was het duidelijk dat de verpakking van de bestelde Grohe kraan open geweest was. Maar ik heb het dicht... In het verleden positief. Ik bezoek dan de vestiging in Ede. Nu echter negatief. Bij aankomst was het duidelijk dat de verpakking van de bestelde Grohe kraan open geweest was. Maar ik heb het dicht laten zitten tot de man kwam, die het zou installeren. Helaas kwam hij voor niets: er ontbrak een belangrijk onderdeel! Hij is er mee naar de plaatselijke vestiging geweest, die aangaven dat het zo nooit verstuurd had mogen worden. Helaas schiet ik daar niets mee op. Ze hadden echter geen vervanging. Dezelfde kraan nu besteld bij Bol.com. Het bleek daar ook nog eens 30% goedkoper te zijn. Fijn, want ik maak zo extra kosten

Meestal vriendelijk en adequaat

Geen niet goed gecontroleerde al open gewezen dozen meer verzenden. Daarmee verspeel je heel veel goodwill. Zeker als de besteller iemand anders nodig heeft om het te installeren.

Kuipers

Snelle bezorging, goeie prijs

Snel

van den Dool

Top, vooral de snelle reacties en het advies, ook 's avonds

Leeuwestein

Goed....

Elswijk

Goede website snel en goed geleverd.

Fred

Mijn ervaring met Warmteservice is gebaseerd op de online aankoop van sanitaire materialen en onderdelen.

Productinformatie en snelheid levering.

Het aanbieden van (goedkopere) alternatieven bij het plaatsen van een order.