Productinformatie op de website
8.2/10

Lida

Fijn contact en ook direct gebeld dat de levering vertraging zou hebben. Met de vraag of de bestelling dan wel door kon gaan. En het bestelde was er al binnen 2 weken. Top.

De vriendelijkheid en het directe contact. Afspraken worden nageleefd.

Ga zo door

Peter

Zeer goed geregeld en makkelijk te bestellen

Aardig personeel en makkelijke site

J. de Ruijter

Soepel, snelle levering, jullie doen wat jullie beloven.

Duidelijke informatie op de website, voorraadbeheer duidelijk inzichtelijk per vestiging en soepele levering.

Alleen het initiele aanmelden van een zakelijk account had nog wel wat voeten in de aarde... (KvK Koppeling aan de Warmte Service kant werkte niet helemaal goed geloof ik)

Fsc

Makkelijk online besteld en op afspraak opgehaald.

Vriend

Goede informatie goed geholpen

Duidelijk

Sandra

Vriendelijk contact aan de telefoon en de balie.

Vriendelijk contact aan de telefoon en de balie.

Ik had een order bij jullie gedaan omdat er stond dat er 1 op voorraad was bij jullie vestiging, telefonisch werd mij verteld 2 weken levertijd, dan was bestelling niet nodig, want dat betekende dat het onderdeel niet meer leverbaar is omdat ik al op de hoogte was dat het niet meer werd geproduceerd door de leverancier.

Collega ging bellen met geberit en bevestigde mijn verhaal, niet meer leverbaar. Toen ik de collega wees dat er dan onjuiste informatie op de website stond is hij gaan zoeken in magazijn en inderdaad er bleek er nog 1 op voorraad in Hoorn, computer systeem klopte.

Het had wat telefoontjes gescheeld al had de info uit systeem gecontroleerd zijn met voorraad.

Dit alleen als tip, aangezien jullie vragen naar mijn ervaring.
Ik ben zeer tevreden over de service.

Roodt

Ik werd prima geholpen .
Stand van zaken en verkeerd bestelde dingen werden probleemloos o.gewisseld

Goed service
Klant vriendelijk

Er valt niks te zeuren wat beter moet !

Koos Pennekamp

Vriendelijke mensen, die je graag willen helpen en advies geven.

Marcel

In 1 woord Top!

Snelle leveringen, direct een antwoord. Vriendelijk personeel... een zeer fijne winkel!

Jan

Prima op de hoogte gebracht van het ophaalmoment van een on-line gemaakte bestelling