Productinformatie op de website

Ali

Uitstekende ervaring

Duidelijke website, productgroepen helder ingedeeld met goede productfoto's en omschrijvingen, veel keus in producten en handige betalingsmogelijkheden bij ophalen. Goede prijzen en snelle... Duidelijke website, productgroepen helder ingedeeld met goede productfoto's en omschrijvingen, veel keus in producten en handige betalingsmogelijkheden bij ophalen. Goede prijzen en snelle levering.

van Hemert

Uitstekende ervaring

In de winkel was er echt een goede gangster sfeer. Ik voelde mij net alsof ik binnenliep in een Siciliaanse maffiafilm. Ik weet niet precies of het nou lag aan de persoon die was vastgespijkerd aan... In de winkel was er echt een goede gangster sfeer. Ik voelde mij net alsof ik binnenliep in een Siciliaanse maffiafilm. Ik weet niet precies of het nou lag aan de persoon die was vastgespijkerd aan een badkamerradiator of de ontevreden klant waarvan de hersenen waren ingeslagen met een CV leiding, maar iets gaf me dat rauwe gevoel van echtheid. Echtheid die je ook in de ogen van mensen ziet die je willen vermoorden. Gelukkig weet men in the hood dat ik echt swagga ben dus die Chiengboys bij de winkel durfde weinig te doen. Check jullie laterzz.

Koch

zero

zero

luiten

Redelijke ervaring

Levertijden van site kloppen niet met de prestatie.. Op zich niet erg maar communiceer dit dan naar de klant. (Goederen besteld met 3 dagen levertijd. Filiaal kiest er voor om alles bij... Levertijden van site kloppen niet met de prestatie.. Op zich niet erg maar communiceer dit dan naar de klant. (Goederen besteld met 3 dagen levertijd. Filiaal kiest er voor om alles bij leverancier te bestellen ipv uw andere vestigen. Hierdoor. Wordt het meer dan een week. Hierover is geen terug koppeling geweest. Dus na 5 dagen zelf contact gezocht en te horen gekregen dat het in bestelling stond.)

Somai

Goede prijs

Visser

Goed advies gekregen

Jolanda

Wat een warmte en service!!! Mijn thermostaat ging stuk. Ik had deze niet bij de Warmteservice gekocht. De handelaar waar ik het apparaat had gekocht kon en wilde niks voor mij betekenen terwijl er... Wat een warmte en service!!! Mijn thermostaat ging stuk. Ik had deze niet bij de Warmteservice gekocht. De handelaar waar ik het apparaat had gekocht kon en wilde niks voor mij betekenen terwijl er nog garantie op zat. Ik moest het apparaat maar opsturen en dan zou ik over een paar weken wel horen of ik een nieuw of een gerepareerd apparaat terug zou krijgen. Gezien het al een tijdje vriest en de aankomende tijd nog zou blijven vriezen, was dit natuurlijk geen optie. Bij de Warmteservice kreeg ik zomaar een nieuwe thermostaat. En zij sturen het kapotte apparaat op in de wetenschap dat zij het door de leverancier gecrediteerd zullen krijgen. Echt top service!!

Woudstra

Prot

Goede ervaring

neen, gewoon goede service, prima.

neen, netjes geholpen, info duidelijk.

Bautz

Uitstekende ervaring

Vooral doorgaan. De medewerkerszijn altijd aardig. En gezellig! Ik kom graag in de vestiging in Den Haag