8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Klant V

ERadiator per internet betaald en besteld. De bestelling werd per email bevestigd. Per telefoon nog even de waarschuwing gekregen dat er een paar weken levertijd zou verstrijken. Daarna werd er... ERadiator per internet betaald en besteld. De bestelling werd per email bevestigd. Per telefoon nog even de waarschuwing gekregen dat er een paar weken levertijd zou verstrijken. Daarna werd er gebeld voor de bezorg afspraak. Ook weer per email bevestigd. Bezorging binnen afgesproken bandbreedte. Factuur ontvangen van de bezorger.

Prima ervaring, duidelijke website. Telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk aan de telefoon. Behulpzaam met bezorging.

Goede Service, vriendelijk en behulpzaam en hardwerkend personeel

Myranda

Al jaren zakelijke klant in Helmond. Service goed maar kan ietsje beter. Komen beloftes niet altijd na.

Hebben verstand van zaken en doen echt hun best voor de zakelijke klant

Bij offerte aanvragen, en dan praat ik niet over een gewone cv ketel, duurt het weken voordat je iets hoort en dan moet je er nog zelf naar vragen.

Raaijmakers

Anne

Goed geholpen! Zeer klantvriendelijk!

Professioneel! Klantvriendelijk

Doomen

Goede service, duidelijke uitleg. Prijs/kwaliteit is top!

Bart

De artikelen die ik zocht worden aangeboden. Jammer dat er in de winkel niets van voorradig was. Balie was m.i. Onderbezet, zeker met de hoeveelheid aandacht die de klant krijgt( iets dat ik heel... De artikelen die ik zocht worden aangeboden. Jammer dat er in de winkel niets van voorradig was. Balie was m.i. Onderbezet, zeker met de hoeveelheid aandacht die de klant krijgt( iets dat ik heel Goed vind)

Ruim assortiment, explosie tekeningen online

1. Algemene cv onderhouds onderdelen ( ontstekingspennen, pakkingen etc) mogen best voorradig zijn in de winkel. 2. Maak per ketel/toestel een onderhouds kit / pakket waar alle gangbare artikelen... 1. Algemene cv onderhouds onderdelen ( ontstekingspennen, pakkingen etc) mogen best voorradig zijn in de winkel. 2. Maak per ketel/toestel een onderhouds kit / pakket waar alle gangbare artikelen die met onderhoud vervangen moeten worden in zitten. Evt met instructie vanuit de fabrikant.

Klant

Martens

Snelle en goede meedenk-service

Goede voorraad en kennis

Door deze goede service lijkt het steeds drukker te worden. Wachttijden zijn redelijk lang en dus kostbaar voor de klant. Meer baliemedewerkers zou deze wachttijden wellicht kunnen verminderden