Productinformatie op de website

Jacke

Prima, levering zoals verwacht. Eigen bezorgdienst. Enige minpuntje, ze zouden bellen voor afspraak, kreeg mail dat ze gebeld hadden. Helaas niet dus, geen gemist gesprek ook. Zelf met service... Prima, levering zoals verwacht. Eigen bezorgdienst. Enige minpuntje, ze zouden bellen voor afspraak, kreeg mail dat ze gebeld hadden. Helaas niet dus, geen gemist gesprek ook. Zelf met service nummer gebeld en toen werd er wel terug gebeld. Mail hierover gestuurd, geen reactie hierop gehad.

Prima levering, eigen bezorgdienst.

Wel echt contact opnemen en niet zeggen dat er gebeld is. Geen gemist gesprek. Service telefoonnummer wordt niet opgenomen.

ron de Boer

Zeer goed vriendelijk verstand van zaken

goed personeel

Kamps

Goede service en snelle levering

Het geven van goede adviezen

Geen verbeterpunten

Nieuwland

Bestelling online geplaatst, bericht gekregen dat het klaar stond, dus heen om het op te halen. Kwam bij de winkel en toen moest het nog opgezocht worden en bleek niet alles op voorraad

Goede website

Zorgen dat de spullen klaargezet zijn en daarna pas de melding naar de klant dat het opgehaald kan worden.

ter Hove

Positief

Biersteker

Prima service en advies

Groot assortiment

Lastig te vinden welke klasse douchekop te kiezen wat betreft water gebruik

Kerkhoff

Dit was mijn eerste en zeker niet mijn laatste ervaring met warmteservice. Er bestaan echt nog bedrijven waar service niet slechts een woord is, maar de daad er ook aan toegevoegd wordt en... Dit was mijn eerste en zeker niet mijn laatste ervaring met warmteservice. Er bestaan echt nog bedrijven waar service niet slechts een woord is, maar de daad er ook aan toegevoegd wordt en Warmteservice is er een van.

Post

Top service, zeer vriendelijk personeel, met kennis van zaken.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Enige minpuntje vind ik is dat als er een radiator niet op voorraad is in mijn vestiging, maar wel meer dan een uur rijden verderop er geen mogelijkheid is deze naar mijn vestiging te krijgen. Of ik... Enige minpuntje vind ik is dat als er een radiator niet op voorraad is in mijn vestiging, maar wel meer dan een uur rijden verderop er geen mogelijkheid is deze naar mijn vestiging te krijgen. Of ik moet hem zelf halen of hij gaat besteld worden bij de leverancier met soms wel 8 weken levertijd.

Koster

Zeer goed

Vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als aan de balie. Helaas wel een ‘klacht’ of opmerking over de informatie op de website. Ik had speciaal gekozen voor de optie mijn bestelling zelf af te... Vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als aan de balie. Helaas wel een ‘klacht’ of opmerking over de informatie op de website. Ik had speciaal gekozen voor de optie mijn bestelling zelf af te halen, het product zou na bestelling binnen werkdagen 2 dagen in de vestiging af te halen zijn i.p.v. na 3 tot 5 dagen gratis thuisbezorgd. Ik heb na 3 dagen zelf gebeld of de bestelling al gearriveerd was maar dat was non niet-betaalde geval. Uiteindelijk heb ik de bestelling een dag later op kunnen halen. Aangegeven werd dat men afhankelijk was van de leverancier van dit product. Maar idealiter is de bestelinformatie op de website juist en wordt je natuurlijk liever gebeld dat de bestelling vertraagd is i.p.v. dat je zelf moet bellen. Op de website wordt bij dit product overigens nog steeds aangegeven dat het na bestelling binnen 2 dagen op iedere vestiging afgehaald kan worden.

Vriendelijkheid

Juiste of genuanceerde informatie over levertijden op de website. Berichtgeving vanuit Warmteservice bij vertraging in de bestelling i.p.v. het zelf moeten bellen bij het uitblijven van... Juiste of genuanceerde informatie over levertijden op de website. Berichtgeving vanuit Warmteservice bij vertraging in de bestelling i.p.v. het zelf moeten bellen bij het uitblijven van afhaalinformatie.