Productinformatie op de website

Antony

Uitstekend

pakket-tool bij radiator scheelt zoeken.

niet altijd duidelijk welk aansluitmateriaal bij de radiator moet en wat optioneel is

AMS

Snelle service, vriendelijk en kundig personeel

Snelle levering.

Westerbeek

Ik had een verwarmingsmat besteld in klaar laten lagen bij de vestiging in Arnhem

Goede informatie voorziening

Heb ik niet. Als ik toch iets moet vermelden dan zou het de snelheid zijn waarin ik het pakket kon ophalen.

Weiss

Goede service en denken mee in oplossingen

Snelheid van reageren

Het zou handiger zijn als tussen particulieren klanten en bedrijven een prijsverschil aanwezig is.

Arjan

Professionele onderdelen en materialen op voorraad of anders snel beschikbaar zijn en je bent ook welkom als particulier

Goed bereikbaar, duidelijk webshop, groothandel die er ook is voor een particulier

Onderdelen van remeha hadden een foto maar geen technische documentatie

meussen

Goede communicatie. Afhalen bestelling kan wat efficienter

Goed assortiment. Via chat ook goed geholpen

Ik had verwacht dat mijn bestelling vooraf ook klaar zou staan bij afhalen. Nu was het zo dat de artikelen nog bij elkaar gezocht moesten worden bij afhalen. Hierin werd nog een verkeerd artikel... Ik had verwacht dat mijn bestelling vooraf ook klaar zou staan bij afhalen. Nu was het zo dat de artikelen nog bij elkaar gezocht moesten worden bij afhalen. Hierin werd nog een verkeerd artikel meegegeven naar daar kwam ik op tijd achter.

Karstens

Fijn geholpen

Geen aanmerkingen

Idem

Kuipers

Goede site, keurige levering en goed contact na het plaatsen van de bestelling om een leverdatum af te spreken

Goed klantcontact

Schuiling

Top! Goede communicatie en service

Communicatie en bezorging. Er was twijfel over de overhandiging aan mensen op de bouwplaats. Product weer meegenomen, contact gezocht met mij en een nieuwe afspraak gemaakt zodat ik het zelf kon... Communicatie en bezorging. Er was twijfel over de overhandiging aan mensen op de bouwplaats. Product weer meegenomen, contact gezocht met mij en een nieuwe afspraak gemaakt zodat ik het zelf kon aannemen.

Reinders

Super fijn! Arnhem heeft zeer goed gekwalificeerd personeel. Weten waar ze het over hebben en anders zoeken ze het voor je uit!

Weten van zaken klant vriendelijke oplossing gericht