Productinformatie op de website

van Konijnenburg

Goede ervaring

Groot assortiment, redelijk goede prijs, gratis verzenden.

Bezorging was 20min later dan het opgegeven tijdslot.

Pisuisse

Geheel probleemloos.

Rozendal

Uitstekende ervaring

Heldere website. prima informatie. snelle levering

Groen

Juiste benaming bij foto 0

Aat

U heeft gelijk en biedt hiervoor oprecht mijn excuus aan, ik heb uw bedrijf verwisseld met een bedrijf waar ik een offerte heb aan gevraagd voor een heel ander product, het bij u bestelde product is... U heeft gelijk en biedt hiervoor oprecht mijn excuus aan, ik heb uw bedrijf verwisseld met een bedrijf waar ik een offerte heb aan gevraagd voor een heel ander product, het bij u bestelde product is snel en in zeer goede orde ontvangen waarvoor mijn dank, nogmaals excuus voor de verwisseling, met vriendelijke groet Aat

Juiste en snelle levering top

Nvt

Pronk

Uitstekende ervaring

deskundigheid van de verkoper, alle juiste koppelstukken erbij etc (= belangrijk voor een 'leek')

Teuling

Nee ga zo door

van Steenbeek

Redelijke ervaring

Duidelijke productomschrijving op de site

Product is nog steeds niet geleverd. Over het niet kunnen leveren ben ik pas geìnformeerd nadat ik zelf contact had opgenomen. Ook nu weet ik nog niet wanneer ik de levering tegemoet kan zien. Ben... Product is nog steeds niet geleverd. Over het niet kunnen leveren ben ik pas geìnformeerd nadat ik zelf contact had opgenomen. Ook nu weet ik nog niet wanneer ik de levering tegemoet kan zien. Ben vooralsnog niet erg tevreden.

Stassen

Uitstekende ervaring

Uitstekende service. Ik had dakbedekiing besteld die snel nodig was en aangegeven dat ik zelf zou afhalen zodra het in Den Haag aankwam. Erg fijn dat het er spontaan een telefonisch bericht kwam... Uitstekende service. Ik had dakbedekiing besteld die snel nodig was en aangegeven dat ik zelf zou afhalen zodra het in Den Haag aankwam. Erg fijn dat het er spontaan een telefonisch bericht kwam met de mededeling dat de bestelwagen meteen door kon rijden naar mijn adres in Delft.

Dat kon echt niet beter! Zeer tevreden!

Majdoubi

Informatievoorziening en service

Eventuele levertijd of aanwezigheid bij bepaalde filialen.