Productinformatie op de website

E.E.

In de winkel doorgaans goed geholpen, echter stond mn online bestelling al klaar zonder hiervan bericht te krijgen.

Zie vraag 1

Zie vraag 1,als een bestelling compleet is, de klant op de hoogte stellen zoals jullie beloven.

Schoonbeek

Prima service. Echt uitstekend!

Porte

Is wel eens beter geweest kwa communicatie

Op website werd vermeld dat alle artikelen voorradig waren op de gekozen vestiging . vervolgens wordt ik de volgende dag gebeld dat men de artikelen ging bestellen. (terwijl ze al op voorraad waren... Op website werd vermeld dat alle artikelen voorradig waren op de gekozen vestiging . vervolgens wordt ik de volgende dag gebeld dat men de artikelen ging bestellen. (terwijl ze al op voorraad waren volgens de website). kan gebeuren geen probleem zou volgende dag geleverd worden en zou nog gebeld worden door de vervoerder. Na dit gesprek kreeg ik prompt een wazige sms dat er een terugbelafspraak gemaakt zou zijn. (wat ik uit deze cryptische sms kon opmaken. Dag later wordt ik weer gebeld dat ik iets besteld had en of ze dat dan moesten gaan bestellen ? Euhh ja ik heb betaald en besteld dus lijkt me logisch dat men dit dan intern gaat bestellen als het niet voorradig is. Volgens de beller belden ze me opnieuw en hadden ze me al eerder gebeld maar nam ik niet op. Geen gemiste gesprekken dus mij hebben ze niet gebeld.Uiteindelijk zou men het bestellen en zou het wederom de volgende dag geleverd worden EN zou ik nog gebeld worden voor levering , wederom geen telefoontje of smsjes .Uiteindelijk dus wel geleverd maar man man wat een slecht georganiseerde acties dit!!! geen professionele indruk.

Baron

Prima service. echter 1 besteld artikel was niet tijdig leverbaar. Dit had sneller met mij gecommuniceerd mogen worden. Medewerkers Drachten zeer vriendelijk en behulpzaam!.

assortiment

nee

Schaap

Snel,accuraat, flexibel,

Betrokken meedenken

Gern

Rinzema

Wat je bestelt is duurder dan op de website. het blijkt dat het dan niet op voorraad is. Je krijgt het dan van een andere leverancier of je moet meer dan een week wachten

Je wordt gebeld waneer het binnen iz

Wat je bestel is duurder dan op de site om dat het bij een andere leverancier kom terwijl het zelfde producten zijn lever het dan voor de zelfde prijs

Reitsma

Goede service

Snelle service

van Wieren

Goed en snel

Postuma

Super, en erg klantvriendelijk.

John Mourik

Prima service, kennis en vriendelijke benadering.