Productinformatie op de website

van hulst

vakkundig

waar moet je verbeteren als iets goed is

van Kempen

Uitstekende ervaring

goede service en veel soorten materialen

de Boer

Uitstekende ervaring

Snelle service en goed contact met de klant.

Op de website zag het er naar uit dat het een aanbieding was om dat de normale prijs 529.01 was en nu werd het product aangeboden voor 370,31. Helaas kwam ik er kort na aanschaf van het product... Op de website zag het er naar uit dat het een aanbieding was om dat de normale prijs 529.01 was en nu werd het product aangeboden voor 370,31. Helaas kwam ik er kort na aanschaf van het product achter dat radiatorendiscounter.nl het zelfde product voor slechts 343.88 aanbiedt. https://www.radiatorendiscounter.nl/toebehoren/jaga/jaga-dbe-unit-%7C-dynamic-boost-effect

ter Mors

Uitstekende ervaring

Directe bereikbaarheid via chat en helderheid over voorwaarden en termijnen.

Wellicht de termijn waarop geruild kan worden langer dan de huidige termijn, Gamma heeft 30 dagen.

Meertens

Uitstekende ervaring

Men neemt de tijd om het e.e.a. toe te lichten

Pellikaan

zeer klantvriendelijk

meer aansluitstukken op alupexbuizen

Smeets

Goede ervaring

Vakkundig

Papenhuijzen

Uitstekende ervaring

Bestelprocedure verliep zoals gedacht. Kreeg netjes de verwachte mail dat het product klaar lag, ruim binnen de aangegeven tijd. Toen ik twee dagen later langsfietste, flink verregend en mede... Bestelprocedure verliep zoals gedacht. Kreeg netjes de verwachte mail dat het product klaar lag, ruim binnen de aangegeven tijd. Toen ik twee dagen later langsfietste, flink verregend en mede daardoor om18:00 u scherp, werd ik even zo goed allervriendelijkst - warm - verwelkomd. Zoiets maak je ook wel eens anders mee. Chapeau!

Bonnema

Goede ervaring

Niet echt

De naam die getoond wordt bij de review

Uitstekende ervaring

perfect geholpen iets was niet goed verkeerd besteld door on s perfect opgelost

Heeft u verbeterpunten of tips voor Warmteservice zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren? (maximaal 1000 tekens)