Goede ervaring
Advies over een doorloop verwarming vond ik wel goed, had hier niet bij stil gestaan en de klant is super tevreden.
Schiet me zo niets te binnen
Schiet me zo niets te binnen
Prima verlopen aankoop met tussentijds telefonische updates.
Gewoon verbaasd over de klantvriendelijkheid en service !! waar vind je dit nog.
Tips??? blijf zo doorgaan.
vrolijke medewerkers die met je mee denken. Ik heb het als zeer positief ervaren.
het was erg gezellig in de winkel hou dat er in:)
bestelling geplaatst. ze belden gelijk om te vragen of alles compleet was .Ik had zelf wat fout uitgezocht maar ze hebben dit netjes aangepast. ook zeer vriendelijke medewerkers
verbeterpunt verplicht en als ik die niet heb??
Vakkennis van de medewerkers. Ze denken met de klant mee.
Niet nodig
Bedankt voor de service die jullie vandaag bij mij hebben geleverd.
Monteur is net weg en ik heb weer warm water.
Jullie zijn allemaal erg vriendelijk en correct,mijn complimenten...
nee
GEWELDIGE service van WarmteService-Gennep! Ik was niet tevreden over de service van Daalderop bij een structureel falende Boily+ heetwater boiler: binnen 4 jaar al 2 keer een lekkende boiler. Bij...
Als het kan, stop met de levering van Daalderop Flow kokend water producten: het risico op falende producten bij klanten is te groot (ik ben echt niet de enige met een falende Boily+).
Zijn er zoveel!!
Gewoon zo doorgaan!! Het is uitstekend!
Men neemt ten minste fatsoenlijk de tijd, om je te helpen, en tekst en uitleg te geven. Voor ons was dit ongekende service