Productinformatie op de website

Hendrickx Venray bv

Goede ervaring

Advies over een doorloop verwarming vond ik wel goed, had hier niet bij stil gestaan en de klant is super tevreden.

Schiet me zo niets te binnen

Kam

Uitstekende ervaring

Prima verlopen aankoop met tussentijds telefonische updates.

thijssen

Uitstekende ervaring

Gewoon verbaasd over de klantvriendelijkheid en service !! waar vind je dit nog.

Tips??? blijf zo doorgaan.

Hendrix

Uitstekende ervaring

vrolijke medewerkers die met je mee denken. Ik heb het als zeer positief ervaren.

het was erg gezellig in de winkel hou dat er in:)

Peeters

Uitstekende ervaring

bestelling geplaatst. ze belden gelijk om te vragen of alles compleet was .Ik had zelf wat fout uitgezocht maar ze hebben dit netjes aangepast. ook zeer vriendelijke medewerkers

verbeterpunt verplicht en als ik die niet heb??

Francissen

Uitstekende ervaring

Vakkennis van de medewerkers. Ze denken met de klant mee.

Niet nodig

Bergen

Uitstekende ervaring

Bedankt voor de service die jullie vandaag bij mij hebben geleverd.
Monteur is net weg en ik heb weer warm water.
Jullie zijn allemaal erg vriendelijk en correct,mijn complimenten...
Bedankt voor de service die jullie vandaag bij mij hebben geleverd.
Monteur is net weg en ik heb weer warm water.
Jullie zijn allemaal erg vriendelijk en correct,mijn complimenten hiervoor.

nee

R Wientjes

Uitstekende ervaring

GEWELDIGE service van WarmteService-Gennep! Ik was niet tevreden over de service van Daalderop bij een structureel falende Boily+ heetwater boiler: binnen 4 jaar al 2 keer een lekkende boiler. Bij... GEWELDIGE service van WarmteService-Gennep! Ik was niet tevreden over de service van Daalderop bij een structureel falende Boily+ heetwater boiler: binnen 4 jaar al 2 keer een lekkende boiler. Bij levering van de 2de 'garantie' boiler moest ook een 'jaarlijks te vervangen filter (~75 euro)' geplaatst worden, en misschien zelfs een drukreductie ventiel in mijn waterleiding (~200 euro). Duidelijk aangegeven dat ik geen interesse had in deze extra kosten, en ik stelde voor de 2de nieuwe 'garantie boiler' terug te geven en financieel gecompenseerd te worden (helft aanschaf bedrag terug), zodat ik een probleemloos product kon aanschaffen. Daalderop ging niet in op dit verzoek, maar WS-Gennep nam het verlies voor zich gaf mij het VOLLEDIGE Boily+ aankoop bedrag terug bij aanschaf van een aan andere heet water boiler (Grohe Red is mijn keuze op advies van WS-Gennep) zodat mijn problemen met de Daalderop Boily+ VOLLEDIG verdwenen zijn. Kortom: GEWELDIGE service van Lars en zijn team.

Als het kan, stop met de levering van Daalderop Flow kokend water producten: het risico op falende producten bij klanten is te groot (ik ben echt niet de enige met een falende Boily+).

Schut

Zijn er zoveel!!

Gewoon zo doorgaan!! Het is uitstekend!

Peter Dehing Dance Studio's

Gisteren was ik in Gennep, en ik werd voor Nederlandse begrippen extreem goed behandeld.

Men neemt ten minste fatsoenlijk de tijd, om je te helpen, en tekst en uitleg te geven. Voor ons was dit ongekende service