8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Houting

Uitstekende ervaring

Ruime voorraad en de mensen weten waar ze het over hebben.

Kan niet zo snel een verbeterpunt ontdekken. Hoogstens een snelbalie als je een bestelling ophaalt.

Sittrop

Goede ervaring

Tineke

Uitstekende ervaring

Levering radiator toch eerder dan verwacht. Snel thuis bezorgd en goede communicatie.

Ras

Uitstekende ervaring

De vestiging (Rotterdam) waar ik de spullen af zou halen belede met de medeldeling dat de spullen die im besteld had niet voorradig waren. Maar kwam gelijk met een alternatief wat nog... De vestiging (Rotterdam) waar ik de spullen af zou halen belede met de medeldeling dat de spullen die im besteld had niet voorradig waren. Maar kwam gelijk met een alternatief wat nog goedkoper was! Top!

de Boer

Marcel G Arts

Groen

Uitstekende ervaring

Heerlijk om bij vakmensen iets aan te schaffen spreken de juiste taal en geven dan ook het juiste advies.

Janki

Uitstekende ervaring

Graag de levering tijd eerder. Zou nog een fatuur op mijn mail krijgen ivm thuispinnen apart onvoldoende papier had. Nogsteeds geen betaling fatuur op mijn mail gezien. Verder alles goed. Groet... Graag de levering tijd eerder. Zou nog een fatuur op mijn mail krijgen ivm thuispinnen apart onvoldoende papier had. Nogsteeds geen betaling fatuur op mijn mail gezien. Verder alles goed. Groet mevr. Janki

Colombain

Deskundige medewerker Rotterdan noord