Productinformatie op de website

Peter van Lit

Goed en op tijd geleverd. Na de montage van de Ketel meer.

Snelle leververing en goede spullen.

Heeft het bedrijf een servicedienst of onderhoudsdienst om op contract basis jaarlijks de ketel een beurt te geven?

Derks

Prima. besteld op de overzichtelijke website en vervolgens keurig een melding wanneer ik het kon ophalen in de winkel.

aanbod, website, afhaalpunt, communicatie

n.v.t.

Kloezen

Prima ervaring met het bedrijf. Wat ik echter niet begreep is waarom mijn bestelling niet bezorgd kon worden, maar ik het moest gaan halen in de winkel. De website suggereert namelijk dat er bezorgd... Prima ervaring met het bedrijf. Wat ik echter niet begreep is waarom mijn bestelling niet bezorgd kon worden, maar ik het moest gaan halen in de winkel. De website suggereert namelijk dat er bezorgd wordt. Ik heb echter nergens een keuze mogelijkheid gehad om te halen of te laten bezorgen.

zie eerste opmerking

de Leeuw

Overzichtelijke website, snelle levering !

Snel en duidelijk

Karel

Snelle levering van gewenste producten. Vestiging in de buurt dus geen verzendkosten. Snel antwoord op mijn vraag per mail.

Janssens

Prima ervaring. Goed advies, snelle hulp en levering. Helpt mee met snelle levering en belt na wanneer iets Nders gaat uitpakken. Top!

Weet niet.vestiging breda ook op zaterdag open?

van Bruggen

Janssen

Zeer goede service en snelle levering,bovendien stukken goedkoper dan de concurrentie.

Ik had mijn bestelling gewijzigd,dit is zonder problemen aangepast.Scherpe prijzen.

Van der lee

Warmteservice is een klant vriendelijk bedrijf. Ze dragen oplossingen aan.

Klantvriendelijk

Voor nu nog niets

van der Wel

Zeer goed geholpen, nemen de tijd voor je.

service