8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

van der Voet

Uitstekende ervaring

Goede producten en snelle levering

Bestellen via site gaat op zich oke; het zoeken naar producten vind ik lastiger je krijgt blokken met mogelijkheden en dan weer verfijnde blokken met mogelijkheden enfin voor je de verwarming die je... Bestellen via site gaat op zich oke; het zoeken naar producten vind ik lastiger je krijgt blokken met mogelijkheden en dan weer verfijnde blokken met mogelijkheden enfin voor je de verwarming die je wilt hebt gevonden ben je wel even bezig. Ik zou het fijner vinden een lijst met alle verwarmingen te zien, wel op merk maar dan gewoon een lijst met alle mogelijkheden binnen dat merk. Met een filter kan je dan bijv filteren op maat.

K. H. Giese

Goede ervaring

Dat het invullen van sterke punten een verplicht veld is.

Schrap de “service” maar uit jullie naam! Ik ben hierover zeer zeker niet te spreken!Het is toch normaal dat wanneer ik iets bestel dat dit bij mij thuis wordt afgeleverd. Leuk dat ik 10 minuten... Schrap de “service” maar uit jullie naam! Ik ben hierover zeer zeker niet te spreken!Het is toch normaal dat wanneer ik iets bestel dat dit bij mij thuis wordt afgeleverd. Leuk dat ik 10 minuten voordat jullie een verwarming komen leveren te horen krijg dat jullie dat ding bij mij in het trapgat willen zetten en dat ik verder maar moet uitzoeken hoe ik 'm naar boven krijg (onder het mom: zoek het lekker zelf maar uit beste klant!!). Ik zou jullie (marketingafdeling) willen adviseren een bedankje te sturen naar mijn buren: Café Bedier. Daar waren twee jongens aan het werk die mij zagen stuntelen met die leverantie van jullie. Uiteindelijk hebben zij jullie service ingevuld en de verwarming voor mij boven neergezet. Eerste en laatste keer Warmteservice voor mij en mijn sociale netwerk

Reactie Warmteservice.nl:

Beste meneer Giese,
Beste meneer Giese,
We vinden het uiterst vervelend dat u het gevoel heeft niet goed geholpen te zijn door onze collega's in Amsterdam-zuid. Ik heb contact gehad met de vestiging Amsterdam-zuid. Zij gaven aan dat ze u voorafgaand aan de levering hadden verteld dat de radiator niet naar boven zou worden getild. Deze voorwaarde is tevens ook gecommuniceerd op onze website.
Onze excuses voor de miscommunicatie.
Als u nog vragen heeft, hoor ik dit graag.
Bernedien van Warmteservice

Van Vugt

Uitstekende ervaring

Zelfs op de bestel dag ook nog leveren.

Tips zijn niet nodig ben zeer tevreden over de service.

Nube

Goed assortiment

De klantvriendelijkheid is ver onder de maat. Je wil niet als een debiel behandeld worden. Ik ben geen professional en daarom wil je graag goed advies ontvangen en geen horkerig gedrag.

van Westerhoven

Reactie Warmteservice.nl:

Bedankt voor de positieve review!

Poulus

Goede ervaring

Uitgebreid assortiment en beschrijving.

Geen.

den Hartog

Goede ervaring

Werd gebeld dat de levertijd (die ook keurig op de website stond) erg lang was.

groot

Gersen

Goede ervaring

Snelheid reactie en snelle levering

Fuller

Uitstekende ervaring

Top service from knowledgeable personnel.

Can't think of any...