Productinformatie op de website

RudolfPietersma

Prima producten, goede prijzen, snelle levertijd.

van Loosbroek

Zeer ruim assortiment, ook artikelen die niet direct met warmte te maken hebben. Omdat alles via onze lokale WS winkel te leveren is, bespaar je op verzendkosten. Vlotte service, dus geen dag te... Zeer ruim assortiment, ook artikelen die niet direct met warmte te maken hebben. Omdat alles via onze lokale WS winkel te leveren is, bespaar je op verzendkosten. Vlotte service, dus geen dag te lang gewacht .

Verkrijgbaarheid van artikelen

Oost

Eerste maal een online bestelling gedaan, dit is zeer goed bevallen.

Jeroen

Goede service, vriendelijke medewerkers en prima prijs/kwaliteit verhouding

Dichtbij, goede bereikbaarheid

Brandsma

Prima, besteld en de volgende dag meteen geleverd

direct contact

Kort

Viel eigenlijk iets tegen , kwam er net na 17.00 uur en een medewerker die waarschijnlijk net had afgesloten stond mij dan wel te woord maar daar bleef het bij , zijn om 17.00 uur gesloten zij hij... Viel eigenlijk iets tegen , kwam er net na 17.00 uur en een medewerker die waarschijnlijk net had afgesloten stond mij dan wel te woord maar daar bleef het bij , zijn om 17.00 uur gesloten zij hij kijk maar en wees op de openingstijden die op de deur ( dacht zelf tot 18.00 uur ) stonden !de volgende dag heeft mijn vrouw het bestelde onderdeel dan wel op gehaald.

Kan hier nog geen oordeel over geven.

Kroeze

Kom er vaker. Deskundig personeel. Radiator besteld en de volgende dag al op kunnen halen. Al met al prima en snel

Veel op voorraad. Problemen worden mee opgelost. Deskundig personeel.

Houden zo

Kloppenburg

Positief, goede service. De informatie bij artikelen op de site kunnen uitgebreider. vaak ontbreekt het aan maatvoering e.d.

goede service, snel geleverd op de vestiging, goede communicatie over levering (afhalen).

1) meer en duidelijkere artikelinfo (fabrikant), 2) het afleveren van goederen kan beter, met duidelijkere communicatie over levertijden e.d. ook wanneer een artikel niet voorradig is. 3) groter... 1) meer en duidelijkere artikelinfo (fabrikant), 2) het afleveren van goederen kan beter, met duidelijkere communicatie over levertijden e.d. ook wanneer een artikel niet voorradig is. 3) groter korting verschil t.o.v. particulieren.

Groothuis

van Dijk

Helder er goed geregeld. Prima website

Prettige website

Alternatieven bij website bestelling meer en duidelijker laten zien. ik zocht naar een ''betere'' versie van een thermostaat toen ik een nefit ketel aanschafte maar moest dit alternatief apart... Alternatieven bij website bestelling meer en duidelijker laten zien. ik zocht naar een ''betere'' versie van een thermostaat toen ik een nefit ketel aanschafte maar moest dit alternatief apart toevoegen en ook opzoeken.