Productinformatie op de website

Aleven

Netjes correct de spullen geleverd.

Kingma

Eerst verkeerde afstand bediening gestuurd, waarschijnlijk 1 die al een keer terug was gestuurd. Na 1 telefoontje, waar snel opgenomen werd, is het al geregeld. De volgende dag al kreeg ik een... Eerst verkeerde afstand bediening gestuurd, waarschijnlijk 1 die al een keer terug was gestuurd. Na 1 telefoontje, waar snel opgenomen werd, is het al geregeld. De volgende dag al kreeg ik een nieuwe met retour sticker voor de oude. Zonder kosten kon ik hem terugsturen.

Snel

Retour producten goed nakijken waarom ze retour zijn gekomen.

Danique van der Stap

Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering. Dikke 10!

Duidelijk,snel, overzichtelijk

Anastasia

Goede duidelijke website en producten, specificaties staan duidelijk aangegeven bij product dus makkelijk vergelijken. Snel geleverd gelijk de volgende dag. Goed ingepakt en goede service bericht... Goede duidelijke website en producten, specificaties staan duidelijk aangegeven bij product dus makkelijk vergelijken. Snel geleverd gelijk de volgende dag. Goed ingepakt en goede service bericht erbij mocht er iets mis zijn gegaan bij bezorging of eventueel beschadiging duidelijke instructies dat je dan contact kan opnemen gelijk. Verder super tevreden met het apparaat gelijk dezelfde dag merkte ik veel verschil in huis (vochtigheid) ging gelijk omlaag en gebruik het apparaat sindsdien regelmatig met plezier

Visser

Prima,snel en goed geregeld

Waalboer

Snel en gemákelijk via de website en telefonisch contact

Duidelijke website, snelle levertijd en goed contact

Kiwi

Vlot verzonden

Even een beschrijving erbij hoe je de pirilexstekker verwisselt voor een eurostekker. Het zat er allemaal bij, maar her was even puzelen hoe de kap van de ventilator moest. Zeker ondat hij erg vast... Even een beschrijving erbij hoe je de pirilexstekker verwisselt voor een eurostekker. Het zat er allemaal bij, maar her was even puzelen hoe de kap van de ventilator moest. Zeker ondat hij erg vast zat

Disselhorst

Prima service, uitgebreid en vakkundig advies. Fijne medewerkers die je op een prettige manier te woord staan. Divers assortiment met voldoende alternatieven in een brede prijsklasse. Keurige... Prima service, uitgebreid en vakkundig advies. Fijne medewerkers die je op een prettige manier te woord staan. Divers assortiment met voldoende alternatieven in een brede prijsklasse. Keurige communicatie over een bestelling.

Mijn laatste aankoop was een Bosch convector radiator. Deze radiator heeft de mogelijkheid om hem te bevestigen aan de wand of op op pootjes los neer te zetten. De pootjes zijn echter optioneel.... Mijn laatste aankoop was een Bosch convector radiator. Deze radiator heeft de mogelijkheid om hem te bevestigen aan de wand of op op pootjes los neer te zetten. De pootjes zijn echter optioneel. Top. Want als je ze niet nodig hebt hoef je ze dus ook niet te kopen. Het is een optie om dit de klant te vragen. “U koopt dit product, wilt u daar de pootjes bij?”

Aardema

Snelle levering en goede service

Levering

Hesen

Prima ervaring. Goede en snelle service en vakkundig advies